Victorie categorica in Challenge Cup

Magazin Salajean 4 decembrie 2009 0

Victorie categorica in Challenge CupLa primul sau meci intr-o cupa europeana, CS Remat Zalau a dispus miercuri seara, cu scorul de 3 – 0, in deplasare, de formatia cipriota Pafiakos Pafos

Sala: Afrodite Pafos

Spectatori: 600

Arbitri: Telo Altin (Albania), Saphocleus Yiannakis (Cipru).

Observator: Doritis Georgios (Cipru)

Pafiakos Pafos – Remat Zalau 0 – 3 (-18, -22, -16)

Lotul echipei Pafiakos Pafos: Antonius Antonis (Cipru), Ctorides Christos (Cipru), Efstathion Konstantinos (Cipru), Iecelnieks Lauris (Letonia), Ignation Antonidis (Cipru), Masias Stylianos (Cipru), Michael Stelios (Cipru), Papatheodorou Valentinos (Cipru), Savvides Charalambos (Cipru), Sherepeklis Panayiotis (Cipru), Vasic Milan (Serbia), Vlk Martin (Slovacia). Antrenor: Antonis Constantinou.

Lotul echipei CS Remat Zalau: Vasile Afloarei, Dan Borota, Marius Ciortea, Gjoko Josifov, Adriano Lamb, Serban Pascan, Sergiu Ilies, Goran Ivkovic, Mihai Maries, Valentin Pereu, Adrian Feher – libero. Antrenori: Dragan Djordevic (principal), Aurel Vlaicu (secund).

Dupa zece ani de absenta, voleiul masculin zalauan a obtinut in aceasta vara calificarea intr-o cupa europeana, CS Remat Zalau calificandu-se in turul doi al Challenge Cup. Voleibalistii pregatiti de Dragan Djordevic si Aurel Vlaicu au sustinut miercuri seara mansa tur impotriva cipriotilor de la Pafiakos Pafos, echipa ce se afla pe locul trei in Liga cipriota. Venita dupa o infrangere suferita tocmai pe teren propriu, in fata echipei Dinamo Bucuresti, scor 1 – 3, gruparea de la poalele Mesesului s-a mobilizat foarte bine pentru partida de miercuri seara, obtinand o victorie categorica dupa o ora si 3 minute. Meciul a fost dominat de la un capat la altul de Remat, echipa zalauana aflandu-se tot timpul in avantaj. In primul set, Ciortea si compania s-au impus la o diferenta de sapte puncte (18 – 25), iar setul al doilea a fost ceva mai disputat, insa tot zalauanii s-au aflat in avantaj pe durata intregului set. Diferenta de la final a fost de trei puncte (22 – 25). Setul al treilea a fost din nou la discretia zalauanilor, inregistrandu-se cea mai mare diferenta de scor (16 – 25). Dupa aceasta victorie, CS Remat Zalau este ca si calificata in optimile Challenge Cup, partida retur urmand sa se desfasoare miercuri, de la ora 17, in Sala Sporturilor din Zalau.

Tot miercuri, in 16-imile Cupei CEV, Tomis Constanta a invins cu scorul de 3 – 0, pe teren propriu, echipa franceza Montpellier Volley, in timp ce Dinamo a pierdut pe teren propriu, scor 1 – 3 in fata muntenegrenilor de la Budugnost Podgorica. In 16-imile Cupei Challenge, unde a evoluat si Rematul, Explorari Baia Mare a pierdut cu scorul de 3 – 0, in deplasare, in fata austriecilor de la Posojilnica AICH DOB.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »