Victorie categorica

Magazin Salajean 12 mai 2008 0

Victorie categoricaHC Zalau a trecut fara emotii ieri de HCM Hidroconcas Buzau, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradarii

HC Zalau – HCM Hidroconcas Buzau 34 – 22 (14 – 10)

Echipa pregatita de Sorin Radulescu mai trebuie sa obtina o singura victorie pentru a ramane si in sezonul urmator in Liga Nationala de handbal feminin. Aceasta deoarece handbalistele de la HC Zalau au facut ieri un pas important in lupta pentru evitarea retrogradarii, invingand la o diferenta de 12 goluri echipa din Buzau. Gruparea de la poalele Mesesului a controlat partida de la un capat la altul, iar din minutul 14 a inceput sa se distanteze la mai mult de doua goluri. Astfel, scorul pauzei a fost 14 – 10. Dupa revenirea de la vestiare, HC Zalau si-a majorat si mai mult avantajul, insa antrenorul Radulescu tot nu a dorit sa introduca in teren rezervele decat in ultimele trei minute de joc. Unele dintre rezerve au avut chiar o evolutie buna, Mihaela Teodorescu inscriind doua goluri in cele trei minute cat a evoluat. In urmatoarea etapa, care va avea loc la finalul acestei saptamani, HC Zalau va intalni in deplasare HC Dunarea Braila. Profitand de faptul ca Oltchimul nu a evoluat in etapa de ieri, antrenorul Gheorghe Tadici a fost prezent la meciul de la Zalau.

HC Zalau: Smedescu, Nichita – Crap (5), Coadalata (6), Bratu (4), Somoi, Czeczi (7), Ivan (1). Au mai evoluat: Holhos (5), Babeanu (3), Teodorescu (2) si Viscreanu. Antrenor: Sorin Radulescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »