Victoria – singura varianta

Magazin Salajean 5 martie 2010 0

Victoria - singura varianta

La primul sau meci oficial din acest an pe teren propriu, FC Zalau este obligata sa castige pentru nu se apropia si mai mult de zona retrogradarii

Azi, ora 15, Stadion Municipal Zalau

FC Zalau – CSM Sebes

Dupa ce a cedat la limita, scor 1 – 0, in deplasare, in fata celor de la Gaz Metan II Medias, echipa antrenata de Calin Pop este obligata sa castige duelul din aceasta dupa-amiaza, pentru a nu se apropia si mai mult de zona fierbinte a clasamentului. Trebuie neaparat sa castigam meciul cu Sebes. Avem nevoie de cat mai multe victorii, fiindca diferenta de puncte dintre echipe este mica, a declarat antrenorul Calin Pop.

Meciul de azi va fi oficiat de o brigada satmareana, avandu-l la centru pe Ovidiu Mazilu, iar la cele doua linii pe Glaser Ianos si Constantin Por. Observator de arbitri a fost delegat oradeanul Stefan Galovits, iar observator de joc sibianul Nicolae Stanca. Inaintea etapei de azi, FC Zalau ocupa locul 11 in clasament, cu 23 de puncte acumulate, in timp de gruparea din Sebes se situeaza pe pozitia a 13-a, cu 21 de puncte. In partida tur, zalauanii s-au impus cu scorul de 2 – 1.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »