Victoria – cadoul pentru Tadici

Magazin Salajean 28 martie 2011 0

Victoria - cadoul pentru Tadici

HC Zalău – SCM Craiova 26 – 20 (14 – 8)

HC Zalău: Mirela Nichita, Mihaela Cheţa – Adriana Holhoş, Florina Ţurcaş (4), Alina Czeczi (3), Crina Ailincăi (1), Daniela Băbeanu (4), Georgiana Ciuciulete (3), Nicoleta Molfea (6), Ana Maria Şomoi (5). Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Rădulescu

SCM Craiova: Mihaela Ialomiţeanu, Ildiko Kerekeş Barbu – Andreea Mitran (1), Gabriela Mihalschi (4), Oana Chitacu (4), Oana Bogoriţă (1), Alina Sovar (1), Elena Bădiţă (1), Daniela Crap (2), Elena Nicu, Carmen Ilie, Mariana Dumitru, Elena Moise (6). Antrenori: Victorina Bora şi Nicolae Drăgănoiu

HC Zalău şi-a trecut sâmbătă în cont al XIV-lea succes din Liga Naţională de handbal feminin, învingând pe teren propriu, cu scorul de 26 – 20 formaţia SCM Craiova, în faţa căreia a pierdut în tur cu scorul de 24 – 22. Partida de la Zalău a fost una în care nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, HC Zalău conducând pe tot parcursul jocului. Craiovencele s-au ţinut aproape până în minutul zece, când tabela a arătat scorul de 3 – 2 pentru gazde, după care avantajul Zalăului a crescut odată cu trecerea timpului. Diferenţa era de şapte goluri în minutul 19, 10 – 3, iar cea mai mare diferenţă de scor din meci s-a înregistrat în minutul 24, 13 – 4.

După pauză, Craiova a redus din handicap, apropiindu-se la patru goluri în minutul 34, diferenţă care s-a menţinut până în minutul 40, când avantajul gazdelor a crescut din nou la şapte, chiar la opt goluri. Ultimele două goluri ale meciului le-au înscris însă oaspetele, care au revenit astfel de la 26 – 18 la 26 – 20. Finalul a găsit echipa Zalăului în atac, dar Crina Ailincăi a ratat şansa de a aduce echipei sale o victorie la şapte goluri.

Având în vedere că ieri a fost ziua de naştere a managerului Gheorghe Tadici, care a împlinit vârsta de 59 de ani, Ciuciulete şi compania i-au dedicat succesul de sâmbătă tehnicianului zălăuan, iar acesta s-a declarat mulţumit de cadoul primit din partea fetelor. O victorie importantă, fiindcă Craiova are în primul < 7 > jucătoare valo-roase cu experienţă în Liga Naţională.

Ne-am dorit foarte mult victoria pentru că în deplasare ni se creează probleme < artificiale >şi este păcat că cineva îşi bate joc de munca acestor fete. În proporţie 85 la sută obiectivul este îndeplinit, iar cu un punct în deplasare lucrurile ar sta altfel. Sper ca fetele să rămână în acelaşi tonus până la finalul campionatului. Sunt mulţumit de fete, pe alocuri au jucat admirabil şi le mulţumesc că au jucat pentru mine şi mi-au dedicat această victorie, a declarat la finalul jocului managerul Gheorghe Tadici.

După victoria de sâmbătă, HC Zalău a acumulat 28 de puncte, continuând să se menţină pe poziţia a IV-a, urmând ca în etapa viitoare să evolueze în deplasare, în faţa echipei Rulmentul Urban Braşov.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »