Victor Puie – antrenorul anului la CSM Zalau

Magazin Salajean 21 decembrie 2010 0

Victor Puie - antrenorul anului la CSM Zalau

Pe langa clasamentul sportivilor, conducerea Clubului Sportiv Muni-cipal Zalau a intocmit si in acest an un clasament al antrenorilor si al sectiilor din cadrul clu-bului. La fel ca in 2009, antrenorul de tenis de masa, Victor Puie, a fost desemnat si in acest an cel mai bun antrenor din cadrul clubului, avand 107 puncte acu-mulate. Pozitia a doua este ocupata de Ioan Popa, de la box, cu 94,5 puncte, iar pe locul trei a fost pozitionat Mirel Seisanu, antrenorul sectiei de atletism, cu 92, 25 de puncte.

Cei doi au facut rocada in acest an, dupa ce in 2009 locul doi a fost ocupat de tehnicianul sectiei de atletism. Ioan Dragos, de la sectia de box, se situeaza pe locul patru, cu 23, 5 puncte, urmat de Gheorghe Guset, antrenorul grupei de aruncari, cu 22 de puncte. Stanciu Ciprian, antrenorul sectiei de lupte libere a acumulat 8 puncte, clasandu-se pe pozitia a sasea. Cu acelasi numar de puncte, ultimele patru locuri din clasament sunt ocupate in ordine de: Ioan Ilea (Radioamatorism), Lorena Boberschi (atletism-aruncari), Augustin Muresan (tenis de masa) si Constantin Carp (tenis de camp).

In clasamentul pe sectii, boxul detine prima pozitie, cu 118 puncte, urmat de atletism, cu 114,25 si tenis de masa, cu 107. Cu 8 puncte acumulate, pe locurile 4, 5, 6 se situeaza luptele libere, radioamatorismul si tenisul de camp.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »