Vicecampioana transferă un internaţional de juniori

În ciuda obiectivelor propuse în acest sezon, vicecampioana Volei Municipal Zalău nu renunţă nici la varianta formării unei echipe tinere, doar cu jucători din România. În antenţia conducerii clubului zălăuan se află de mult timp secundul de doar 20 de ani de la Steaua Bucureşti, Cornel Miron, un voleibalist ce a atras atenţia spectatorilor în multe partide, chiar şi în faţa unor adversari redutabili.
Evidenţiat încă din perioada junioratului, pe vremea când activa la CFR Rapid Bucureşti, Cornel Miron a ajuns să evolueze pentru echipa de seniori a Stelei, iar în zilele următoare va semna cu Volei Municipal Zalău un contract valabil pe o perioadă de doi ani cu posibilitate de prelungire.
„Este un jucător talentat, cu reale calităţi şi sper să demonstreze şi la Zalău acest lucru. Vrem să alcătuim o echipă tânără, doar din jucători români, iar Cornel Miron este o soluţie pentru proiectul nostru. Zilele trecute am primit acceptul de la clubul Steaua, iar în zilele următoare vom semna contractul. Jucătorul şi-a dat acceptul de a evolua la echipa noastră în următorii doi ani, iar dacă va confirma îl vom păstra la echipă şi după perioada celor doi ani”, ne-a declarat preşedintele clubului, Radu Nistorescu.
Cornel Miron se află în această perioadă în Grecia cu naţionala de juniori a României, unde evoluează în turneul de calificare la Campionatul European din luna aprilie, fiind coleg cu alţi doi jucători de la Volei Municipal Zalău, Rareş Bălean şi Mihai Tarţa.

Leave a Comment