Vicecampioana şi-a pornit greu motoarele

Volei Municipal Zalău s-a impus cu 3 – 0 în primul meci oficial din acest an, însă jucătorii pregătiţi de Stoyan Stoev nu s-au ridicat la nivelul dorit chiar dacă adversara, CS Banatul Caransebeş, a liniat o formulă alcătuită în mare parte din rezerve

Vicecampioana Volei Municipal Zalău s-a impus cu 3 – 0 marţia seara, pe teren propriu, în faţa formaţiei CS Banatul Caransebeş, într-un meci contând pentru manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei României, însă jocul formaţiei de la poalele Meseşului a lăsat de dorit în multe momente.
Volei Municipal Zalău: Marin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Marian Bala, Leonardo Dall Bosco şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Andrei Georgescu, Rareş Bălean, Răzvan Olteanu şi Mihai Tarţa. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
CS Banatul Caransebeş: Ionuţ Teleleu, Raul Oprişor, Ioan Trică, Todor Filip, Emanuel Lung, Nenad Sormaz şi Florin Balica – libero. A mai evoluat: Sergiu Diaconescu.
Vom reveni cu detalii.

2 Thoughts to “Vicecampioana şi-a pornit greu motoarele”

  1. Anonim

    Articol si titlu obiective. Asa a fost cu o echipa de rezerve a celor de la Caransebes, Zalaul s-a cam chinuit. Dar pana la urma rezultatul ramane rezultat.

  2. Mihaela

    Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Castig lunar 300 dolari. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mihaelamonica74@yahoo.com Nu ezita. Mult succes

Leave a Comment