Vicecampioana a rezolvat problema universalului

Gabriel Cherbeleaţă, universalul pe care Volei Municipal Zalău s-a bazat în sezonul trecut, nu va mai activa în campionatul viitor la vicecampioana României. Potrivit conducerii clubului, pretenţiile financiare ale jucătorului au fost mult mai mari decât în ediţia trecută de campionat, iar acest lucru i-a determinat pe cei din conducere să poarte tratative şi cu alţi jucători. Totuşi, voleibalistul şi-ar fi dorit să continue la gruparea de la poalele Meseşului, mai ales că în sezonul trecut a fost titular la fiecare meci. „Mi-aş fi dorit să continui la echipa din Zalău, unde a fost un colectiv frumos şi unit. Am discutat cu cei din conducere despre un nou contract, le-am spus ce pretenţii am, dar şi că sunt dispus să negociez, însă, până în momentul de faţă nu m-a contactat nimeni din cadrul clubului”, ne-a declarat jucătorul.
Locul său va fi luat de Ciprian Matei, universal ce a evoluat în sezonul trecut la CSM Bucureşti. Originar din Botoşani, Matei a început junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Piatra Neamţ, promovând apoi la echipa de seniori, Volei Club Municipal Piatra Neamţ.
Universalul botoşenean a evoluat timp de şapte sezoane la formaţia nemţeană, iar în urmă cu doi ani s-a transferat la VB Nice, în Liga secundă din Franţa.
Al doilea jucător care va evolua pe postul de universal este Mihai Tarţa, voleibalist transferat anul trecut sub formă de împrumut de la campioana Tomis Constanţa.

2 Thoughts to “Vicecampioana a rezolvat problema universalului”

  1. Nelu

    Adica cum „pretentiile jucatorului sunt mai mari fata de anul trecut?”. Nu e normal? A jucat meci de meci, dar parca am mai auzit „placa’ asta. Vezi Fabian, Nagy. Si apoi nu se pupa cu declaratia jucatorului care spune ca nu l-a contactat nimeni de la club. haideti jurnalisti aflati adevarul, sa-l stim si noi. Sau noi nu trebuie sa stim toate astea.

  2. Anonim

    Urmeaza Marian.

Leave a Comment