Veste bună: Volei Municipal Zalău merge mai departe!

Vicecampioana ultimelor trei ediţii de campinat, precum şi câştigătoarea Cupei României din ultimele două sezoane, Volei Municipal Zalău a depășit cu greu situația în care s-a regăsit în ultima perioadă, astfel încât nu va mai fi nevoită să se retragă din campionat. „Volei Municipal Zalău a scăpat de problemele financiare. Fac cunoscut, pe această cale, că Volei Municipal Zalău merge mai departe în campionat. Banii ce trebuiau să vină din mediul privat sunt în cont, așa că nu mai avem motive de îngrijorare”, ne-a asigurat, marți, primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt. Acesta a profitat de ocazie pentru a le mulțumi firmelor care, în cele din urmă, au înțeles situația clubului și au virat în cont cei 300.000 de lei, adică cele 10 procente din suma acoperită de la bugetul local. În același context, Ionel Ciunt a subliniat că, pentru a se preîntâmpina situațiile de acest gen, „de astăzi înainte, se vor stabili reguli mult mai clare, astfel încât aleși locali, membrii clubului, agenții comerciali care sponsorizează echipa să știe precis ce au de făcut”.
Nu cu mult timp în urmă, Marcel Doru Ţârle, directorul executiv al Volei Municipal Zalău, făcea cunoscut că sponsorizările primite în acest an de la anumiţi oameni de afaceri din zonă sunt insuficiente pentru a putea fi acoperită cele 10 procente ce trebuiau să vină din mediul privat. Astfel încât vicecampioana ultimelor trei ediţii şi câştigătoarea ultimelor două Cupe ale României risca să ajungă în imposibilitatea de a-şi continua activitatea în sezonul viitor.
Reamintim că Volei Municipal Zalău beneficiază de aproximativ 3 milioane de lei din bugetul local, iar până la finalul lunii iunie, conducerea clubului era obligată să asigure din mediul privat suma de 300.000 de lei.

10 Thoughts to “Veste bună: Volei Municipal Zalău merge mai departe!”

  1. Anonim

    Daca era vb de echipa de fotbal fc zalau nu se facea atata tam tam si nu era ajutat,avem mare noroc cu domnul presedinte nelu morar care tine in viata fotbalul din zalau daca nu era dansul fotbal in zalau nu era orcine ce ar spune asta e adevarul

  2. haha

    bine ca s-a implicat noul primar ca daca lasa asta pe mana conduceri clubului se ducea de rapa tot
    acuma ca si-a arata inconpetenta poate sa plece si domnul manager linistit sa manance, iar domnul primar daca a terminat cu echipa poate se apuca si de asfaltatul strazilor

  3. Anonim

    EVAZIUNE FISCALA

  4. jenel

    ar fi bine ca tirle sa se duca dupa stoian stoev

  5. Daca primaria pune la bataie 3 milioane lei, deci din banii cetatenilor, de ce numai salariatii primariei (deci si primaru) si cei de la CJ. (Inclusiv presedintele) sunt foarte batosi ca intra gratuit la meciuri. La ce venituri au ar trebui sa plateasca dublul biletul (ca sa sponsorizeze echipa). Le-ar face bine si la imagine.

  6. Pop

    Bai fraierilor!! Cum isi permite Zalau sa dea pentru o echipa 33 MILIARDE si nu avem un parc in care sa se joace copiii. Gunoaielor!!!

  7. Pop

    Isi permite Zalaul sa tina o echipa cu 33 MILIARDE si nu avem un parc de joaca pentru copii. Asta era prioritatea no. 1.

  8. Anonim

    un moft pt marii realesi. Iar noi ne traim viata in mizerie si saracie! Rusine. Bagati bani in niste mortaciuni, suntem, sportiv, o ruina!

  9. Primar

    Acum sa vedem ce zice primarul cand va fi intrebat de trafic de influenta? A facut sau nu?

  10. Anonim

    De echipa de volei trebuie sa se ocupe cei care cunosc acest sport.Vad ca fostii jucatori ai echipei au fost indepartati si am pus un fost atlet.Astept ca noul primar sa se implice si macar sa faca o intalnire cu fostii sportivi ai clubului pentru a cere pareri despre viitorul voleiului.Pentru copii nostri,care fac acest sport ,MERITA SA MERGEM INAINTE.Felicitari domnule primar.

Leave a Comment