Verdict amanat in scandalul de la Simleu Silvaniei

Magazin Salajean 28 mai 2010 0

Verdict amanat in scandalul de la Simleu Silvaniei

Chiar daca miercuri, la Comisia de Disciplina nu s-a luat nicio decizie in cazul FC Silvania – FC Baia Mare,

balanta pare sa se fi inclinat in favoarea simleuanilor

Scandalul iscat la finalul meciului dintre FC Silvania si FC Baia Mare a fost analizat miercuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, unde au fost prezenti si reprezentantii celor doua formatii, Ioan Gurzau si Dan Hotico. Totul a decurs normal, fiind audiati conducatorii ambelor echipe, dupa care, verdictul urma sa se dea dupa ora 18. Insa, in cele din urma, Comisia de Disciplina a decis sa amane cu o saptamana decizia finala. Se observa foarte clar pe inregistrarea meciului ca cei de la Baia Mare au inceput scandalul. Ei s-au bucurat inca dinaintea fluierului final, crezand ca arbitrul a eliminat cinci jucatori de la Simleu, iar dupa ce si-au dat seama ca, de fapt erau doar patru eliminati au lasat-o mai moale.

Sunt sanse sa ramana rezultatul din teren, a declarat increzator presedintele Ioan Gurzau. De cealalta parte, presedintele Consiliului de Administratie al FC Baia Mare, Dan Hotico, a precizat: Am fost invitati sa ne sustinem punctul de vedere si eu, dar si presedintele de la Silvania. Eu am spus ca imaginile sunt mai concludente decat orice cuvinte as avea eu de rostit. Insa, imediat dupa terminarea meciului, presedintele baimarean declarase la Sport Total FM ca motivul intreruperii jocului a fost faptul ca arbitrul a eliminat cinci jucatori de la FC Silvania, nestiind de fapt ca erau doar patru. Jucatorii Silvaniei au spus ca au fost provocati. Au fost eliminati cinci jucatori ai Silvaniei si unul de la noi.

Si directorul sportiv al FC Baia Mare, Catrinel Rat, a recunoscut ieri ca la finalul meciului de sambata trecuta era convins ca arbitrul de centru a eliminat cinci jucatori de la FC Silvania. Centralul a oprit meciul, crezand ca a eliminat cinci jucatori de la gazde. Sincer, si eu am stiut la fel imediat dupa meci, insa, pe urma a scris in raport ca i-a fost pusa in pericol intergitatea corporala dupa ce l-a lovit Danila. Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu el. Ori nu a cunoscut regulamentul, ori a fost bulversat. Oricum, din cate am inteles, cred ca va ramane rezultatul din teren, ceea ce, intr-un fel mi s-ar parea si normal, fiindca, pe teren, FC Silvania a castigat cu 3 – 2. Noi nu avem nimic cu cei de la Simleu.

Orasul si domnul Mitica (n.r. Dumitru Ardelean) sunt de admirat pentru ceea ce au facut acolo si ar fi pacat sa plateasca pentru greselile catorva jucatori, ne-a precizat Catrinel Rat. Va reamintim ca partida dintre FC Silvania si FC Baia Mare a fost oprita cu un minut inainte de expirarea prelungirilor, dupa minute bune in care jucatorii celor doua echipe si-au impartit pumni si picioare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »