Venus Maeriste a inregistrat scorul primei etape in Liga a IV-a

Magazin Salajean 1 septembrie 2010 0

Venus Maeriste a inregistrat scorul primei etape in Liga a IV-a

Sezonul 2010 – 2011 din Liga a IV-a de fotbal a debutat la finalul saptamanii trecute, intr-un nou format, cu o singura serie alcatuita din 12 echipe, fara play-off si play-out. Scorul primei etape l-a inregistrat Venus Maeriste, formatie ce a dispus pe teren propriu cu scorul de 7 – 2 de AS Chiesd. Scorul pauzei a fost 1 – 1, dupa reusitele lui Balota, din minutul 14, respectiv Barnutiu, in minutul 41. Dupa pauza insa, jocul s-a desfasurat intr-o singura directie, avand loc practic un asediu la poarta chiesdenilor. Balota si-a mai trecut de trei ori numele pe lista marcatorilor, Chereches o data si Chis de doua ori, in timp ce oaspetii au marcat al doilea gol in minutul 83, prin Lingurar, la scorul de 7 – 1.

Gloria Bobota a obtinut si ea un succes cat se poate de clar, in deplasarea de la Flacara Halmasd, scor 4 – 1, dupa ce gazdele au condus cu scorul de 1 – 0 in minutul 23. Bobota a egalat insa doua minute mai tarziu, prin Sabo, iar Uszkai a stabilit scorul pauzei in minutul 38. Dupa pauza, bobotanii au mai inscris de doua ori, prin Sabo si Dunca.

Mesesul Treznea a dispus la limita, scor 3 – 2, de CS Barcaul Nusfalau, intr-un meci ce a avut loc pe Stadionul din Crasna. In minutul 83, scorul era 2 – 1 pentru Treznea, insa in primul minut de prelungire Nusfalaul a restabilit egalitatea. Echipa gazda nu s-a multumit insa cu egalul, iar in minutul 90+4 a inscris golul victoriei prin Gaidos.

Una dintre cele doua remize ale primei etape s-a inregistrat la Ileanda, meciul dintre Benfica din localitate si Somesul Odorhei incheindu-se cu scorul de 1 – 1. Gazdele au deschis scorul in minutul 28, prin Roman, care a transformat o lovitura de pedeapsa, iar oaspetii au restabilit egalitatea cu patru minute inainte de finalul timpului regulamentar, prin Marius Muntean.

Dumbrava Galgau a dispus la limita, pe teren propriu, scor 1 – 0 de Rapid Jibou. Unicul gol al meciului a fost inscris in minutul 47, de Costel Chira, printr-un sut de la marginea careului, care l-a lasat fara replica pe portarul Petran.

Nou-promovata din Seria Vest a Ligii a V-a, Inter Cizer nu a reusit sa obtina decat o remiza pe teren propriu, in fata celor de la Silvania Cehu Silvaniei.

Dupa prima etapa, patru echipe au maxim de puncte, patru cu cate un punct si patru fara niciun punct.

Rezultatele si marcatorii primei etape:

Flacara Halmasd – Gloria Bobota 1 – 4, juniori 2 – 7

Au marcat: Ignat (min. 23), respectiv Sabo (min. 25, 65), Uszkai (min. 38), Dunca (min. 84)

Venus Maeriste – AS Chiesd 7 – 2, juniori 4 – 0

Au marcat: Balota (min. 14, 61, 74, 77), Chereches (min. 53), Chis (min. 66, 90), respectiv Barnutiu (min. 41), Lingurar (min. 83)

Mesesul Treznea – CS Barcaul Nusfalau 3 – 2, juniori 1 – 3

Au marcat: Gaidos (min. 73, 90+4), Muresan (min. 83), respectiv Orban (min. 47), Gabor (min. 90+1)

Benfica Ileanda – Somesul Odorhei 1 – 1, juniori 3 – 1

Au marcat: Roman (min. 28-pen), respectiv Muntean (min. 86)

Dumbrava Galgau – Rapid Jibou 1 – 0, juniori 6 – 2

A marcat: Chira (min. 47)

Inter Cizer – Silvania Cehu Silvaniei 3 – 3, juniori 2 – 3

Cozma (min. 52, 73), Pocol (min. 87), respectiv Dragan (min. 25), Chendea (min. 56), Zsigo (min 79)

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »