Vasile Stancel, demis de la FC Zalau

Magazin Salajean 2 septembrie 2010 0

Vasile Stancel, demis de la FC Zalau

Dupa mai bine de un an si jumatate in care a ocupat diferite functii la FC Zalau, Vasile Stancel a fost anuntat marti dupa-amiaza ca nu mai face parte din cadrul clubului

Problemele financiare cu care se confrunta in ultima perioada tot mai multe cluburi din fotbalul romanesc, printre care chiar si echipe din Liga I, nu au ocolit nici clubul FC Zalau. Astfel, Consiliul de Administratie a decis reducerea salariilor tuturor angajatilor, dar si scaderea numarului de angajati. Primul care a fost pus pe liber a fost Vasile Stancel, antrenor care a pregatit in ultima perioada cea mai mica grupa de copii de la FC Zalau (copii nascuti in 2001, 2002 si 2003).

Trebuia sa reducem personalul si sa facem micsorari de salarii. Am decis ca pe viitor, grupele de copii si juniori sa fie conduse de antrenori tineri, iar grupa domnului Stancel va fi preluata de Alexandru Pop, a explicat presedintele Ioan Morar decizia conducerii. Chiar daca si-a petrecut mai bine de un an si jumatate la clubul zalauan, Vasile Stancel nu parea foarte afectat de hotararea conducerii. Eu cred ca mi-am facut bine datoria acolo unde am lucrat. Din pacate, in viata ai parte si de astfel de momente, insa pentru mine nu este o tragedie. Este decizia conducerii pe care o respect. Viata merge inainte, ne-a declarat ieri Vasile Stancel.

Vasile Stancel a fost adus la FC Zalau in luna ianuarie a anului trecut, ocupand la inceput functia de coordonator la Centrul de Copii si Juniori. Dupa revenirea antrenorului Marius Pasca de la FC Silvania, pe langa functia de antrenor la echipa de seniori acesta a preluat si Centrul de Copii si Juniori, astfel ca Vasile Stancel s-a ocupat in ultima perioada doar de grupa de copii nascuti in 2001 – 2002 – 2003.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »