Vasile Stancel, coordonatorul Centrului de Copii si Juniori de la FC Zalau

Magazin Salajean 15 ianuarie 2009 0

Vasile Stancel, coordonatorul Centrului de Copii si Juniori de la FC Zalau

Daca in vara anului trecut conducerea FC Zalau a purtat doar cateva discutii cu Vasile Stancel, la inceputul acestei saptamani, fostul antrenor al echipei din Liga a IV-a, Rapid Zimbor, a fost instalat in functia de coordonator al Centrului de Copii si Juniori

Intr-o discutie avuta in vara anului trecut cu Vasile Stancel, acesta ne-a precizat ca ar fi tentat sa se ocupe de grupele de copii si juniori de la FC Zalau. Pana la promovarea echipei FC Zalau in Liga a III-a, de coordonarea grupelor de copii si juniori de la FC Zalau s-a ocupat antrenorul principal de la echipa de seniori Marius Pasca. Insa, odata cu promovarea echipei in al treilea esalon fotbalistic al tarii, Pasca nu s-a mai putut ocupa si de cealalta functie, conducerea echipei fiind nevoita astfel sa caute un inlocuitor. Desi au avut loc la acea vreme cateva discutii intre oficialii zalauani si antrenorul Stancel, nu s-a concretizat nimic. Oficialii echipei zalauane nu au uitat insa varianta aducerii la echipa a antrenorului Vasile Stancel, iar, la inceputul acestei saptamani, fostul tehnician al echipei Rapid Zimbor a fost instalat in functia de coordonator al Centrului de Copii si Juniori de la FC Zalau. M-am bucurat ca cei de la FC Zalau s-au gandit la mine. Am observat ca dansii (n.r. persoanele din conducerea echipei) vor sa faca ceva benefic pentru fotbalul juvenil salajean si sper ca eu sa-i pot ajuta. Pentru acest lucru voi avea insa nevoie si de ajutorul antrenorilor de la grupele de copii si juniori. Vreau sa facem o pepiniera cat mai buna pentru echipa mare, fiindca aducerea unor jucatorii din afara judetului nu cred ca este tot timpul cea mai buna solutie. Va trebui insa depusa foarte multa munca si sa fie multa disciplina. Am avut chiar ieri (n.r. marti) o intalnire cu antrenorii de la grupele de copii si juniori si le-am prezentat, in mare, ce trebuie sa facem pe viitor. Nu vreau sa investim in jucatori care nu vor sa faca performanta. Fotbalul nu se poate face prin baruri si discoteci, a declarat Vasile Stancel.

Acesta se va putea implica si in activitatea echipei de seniori, urmand sa se ocupe in prima faza de spionarea viitoarelor adversare din retur. Stancel a mai afirmat ca in aceasta primavara vor trebui facute selectii pentru toate grupele, existand chiar posibilitatea infiintarii unei noi grupe de copii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »