Vasile Nicoara, noul director al CS Remat Zalau

Magazin Salajean 25 iunie 2010 0

Vasile Nicoara, noul director al CS Remat Zalau

Fostul director al Sucursalei de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) Zalau, Vasile Nicoara, a fost numit miercuri seara, in cadrul unei sedinte a Consiliului de Administratie al CS Remat Zalau, directorul coordonator al clubului. In prezent, Nicoara ocupa si functia de sef al Centrului de Masura din cadrul SDFEE Zalau, iar pentru postul de director la CS Remat Zalau nu va fi remunerat. Acesta l-a inlocuit la clubul zalauan pe Nicu Sarb, care va fi pe viitor doar director de competitii. Voi lucra ca voluntar in cadrul clubului.

Ma voi ocupa doar de buget, de competitii se va ocupa in continuare domnul Sarb, ne-a declarat Vasile Nicoara. Noua modificare din cadrul clubului a fost confirmata si de presedintele Liviu Ciupe. Intr-adevar, domnul Nicoara a fost numit directorul coordonator al clubului, iar Nicu Sarb va fi director de competitii, a declarat Ciupe. Domnul Nicoara va avea in vedere urmarirea bugetului si va coordona intreaga activitate. Dansul se va ocupa si de atragerea unor noi sponsori, a afirmat si copresedintele Rematului, Radu Capilnasiu. Nicoara va fi si membru in Consiliul de Administratie al clubului, alaturi de celialti doi membri, Tiberiu Marc – presedintele Consiliului Judetean Salaj si Simona Trif Dan – consilier local.

Asta seara se vor afla adversarii din Liga Campionilor

Devenita, in premiera, campioana nationala la finalul sezonului trecut, echipa masculina de volei, CS Remat Zalau, a primit luna trecuta un wild-card din partea forului european de specialitate (Confederatia Europeana de Volei), pentru a putea evolua in cea mai importanta competitie europeana intercluburi. Gruparea de la poalele Mesesului isi va afla in aceasta seara viitoarele adversare. Tragerea la sorti va avea loc la Viena, unde va fi prezent si presedintele clubului, Liviu Ciupe. Pe langa Remat Zalau, Romania va mai fi reprezentata la masculin de fosta campioana nationala, CVM Tomis Constanta, in timp ce la feminin au primit drept de participare Dinamo Bucuresti si CSV Tomis Constanta. Editia precedenta a Ligii Campionilor a fost castigata de italienii de la Trentino Betclic.

Cupa Romaniei se va desfasura la Baia Mare

Federatia Romana de Volei a decis ca a doua competitie importanta a seniorilor, Cupa Romaniei, sa se desfasoare in acelasi sistem ca in sezonul trecut. Cele doua turnee vor avea loc in perioada 13-18 octombrie, la Baia Mare, singura diferenta fiind aceea ca semifinalele si finala la feminin sunt programate pe 7 si 8 mai 2011. Echipele clasate la finalul sezonului trecut pe primele patru locuri, vor intra in competitie abia din turul al doilea, adica in sferturile de finala. Reprezentanta Salajului, Remat Zalau, va evolua in sferturile de finala in fata castigatoarei dintre SCMU Craiova si Universitatea Cluj. Finala Cupei Romaniei la volei masculin este programata in data de 18 octombrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »