Vara vine cu Varga la HC Zalău

Magazin Salajean 3 iunie 2011 0

Vara vine cu Varga la HC Zalău

Managerul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, continuă să pună accentul pe jucătoare tinere, transferând-o zilele trecute pe Roxana Varga, jucătoare ce a evoluat ultima dată la HCM Roman. În vârstă de 19 ani şi cu o talie de 1,80m, Varga este jucătoare de bază în lotul naţional de tineret al României, condus de Dumitru Muşi. Jucătoarea a fost formată la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râlmnicu Vâlcea, terminând junioratul în acest an. Ea evoluează pe postul de inter dreapta, un post deficitar pentru noi. Mă bucur că am reuşit să o transferăm, fiindcă este o jucătoare cu calităţi, care are toate premisele să ajungă un inter de bază în Liga Naţională.

Luni va avea loc la Centrul Naţional de Excelenţă de la Râlmnicul Vâlcea licitaţia pentru zece handbaliste din generaţia 1992 – 1993, însă managerul Gheorghe Tadici a primit deja acceptul jucătoarei, semnând cu aceasta un contract valabil pe cinci ani.

În prezent, jucătoarele de la HC Zalău se află în vacanţă reluarea pregătirilor fiind programată pe data de 5 iulie. Vor urma 11 zile de pregătire la Zalău, după care un cantonament de 14 zile, existând varianta ca şapte zile să se facă antrenamente pe litoral, iar şapte la munte.

Primul turneu de verificare la care HC Zalău urmează să participe în această vară este programat în perioada 5 – 6 august, la Cluj-Napoca, unde este invitată şi campioana Oltchim.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »