Valentin Mogos, castigatorul Cupei Magazin Salajean la table

Magazin Salajean 11 iunie 2012 0

Valentin Mogos, castigatorul Cupei Magazin Salajean la tableEditia din acest an a Cupei Magazin Salajean la table, organizata sambata dupa-amiaza, la Restaurantul Time Out, a adunat la start un numar destul de mic de participanti in comparatie cu editiile anterioare. Cei 14 tablagii au tras la sorti cate un bilet, pe care erau numerotate cifrele de la 1 la 14, numerele 13 si 14 urmand sa evolueze direct in turul doi. Primii 12 au jucat dupa sistemul doua victorii din trei partide, celor sase castigatori adaugandu-li-se in sferturile de finala cei doi care nu au evoluat in primul tur. In urma partidelor sustinute in sferturi, in semifinale s-au duelat Ionut Osan – Marius Morar si Valentin Mogos – Bogdandi Tibor. Osan si Mogos au obtinut calificarea in finala mare, in timp ce Morar si Bogdandi au jucat pentru locul trei.

Castigatorul celei de-a IV-a editii este Valentin Bogdandi, care l-a invins in finala mare cu scorul de 2 – 1 la partide pe Ionut Osan. Tot cu 2 – 1 la partide a invins si Morar, in finala mica, clasandu-se astfel pe pozitia a III-a.

Cei care s-au clasat pe primele trei locuri au primit premii in bani si obiecte din partea cotidianului Magazin Salajean, Sarmis SA si Tuborg.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »