Va fi pe viata si pe moarte

Magazin Salajean 10 iunie 2009 0

 Va fi pe viata si pe moarte

Unirea Urziceni e la un pas de a rescrie istoria fotbalului romanesc, trupa pregatita de Dan Petrescu avand nevoie in aceasta seara (ora 20.00), in confruntarea de pe teren propriu cu Steaua, de un singur punct, pentru a cuceri titlul de campioana. Ialomitenii nu vor mai depinde astfel de decizia TAS in privinta depunctarii echipei FC Timisoara, rivala la titlu. Meciul cu Steaua va fi unul pe viata si pe moarte, anunta Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni. Bursucul a devenit omul cifrelor in ultimele zile, vorbind despre finalul campionatului doar in procente.

Nu stiu de unde ati scos-o pe asta cu 99 la suta Unirea e campioana. Sansele echipei mele la titlu sunt de 60 la suta in acest moment. Cu Steaua avem 50 la suta sanse sa batem. Steaua ramane o echipa mare, a mai zis Petrescu.

Petrescu: Am ajuns de ras

Tehnicianul spune ca Liga I a ajuns de rasul Europei din cauza faptului ca ierarhia finala ar putea fi modificata in functie de deciziile TAS in cazurile Timisoara si Iasi – Farul. Este incredibil ca s-a ajuns aici. Nici nu stii daca sa te bucuri sau nu dupa finalul campionatului. Am povestit in Anglia despre aceasta situatie si oamenii au ras pana n-au mai putut.

Tot ce se intampla e spre raul campionatului, a acuzat Dan Petrescu, tehnicianul continuand pe aceeasi linie: Imi doresc sa facem cel putin un egal contra Stelei, sa terminam odata cu aceasta incertitudine. Toate problemele astea trebuiau rezolvate de mai multa vreme. Cu trei-patru etape inainte de final trebuia sa stim cum stam in campionat. Petrescu nu va putea conta in seara aceasta pe Galamaz si pe Bilasco, ambii suspendati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »