Vă bateţi joc de fotbal!

Magazin Salajean 21 martie 2011 0

Sănătatea Cluj – FC Zalău 1 – 0

A marcat: Kis Csaba (min. 9)

Sănătatea Cluj: Cârlan – Hoca, Pop, Şoş, Sărmăşan, Simioanca, Albu, Kis (min. 81, Gaşpar), Nicula (min. 84, Loghin), Rus (min. 62, Sorcoiu), Ciaca. Antrenor: Marius Semeniuc.

FC Zalău: Chiş – Blaga (min. 46, Coste), Jula (min. 52, Neicu, min. 79, Nicorici), Cosma, Cornaci, Maior, Sabou, Budean (min. 65, Bălan), Negrean, Bode, Gorga. Antrenori: Marius Paşca (principal), Cristian Oros (secund)

FC Zalău s-a făcut de ruşine în deplasarea de la Cluj, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a III-a de fotbal, pierzând cu scorul de 1 – 0 în faţa unei formaţii mult mai slab cotate, Sănătatea Servicii Publice Cluj. Dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât majoritatea jucătorilor clujeni nu sunt profesinişti, având şi un serviciu de la care se duc de cele mai multe ori direct la antrenamente şi la meciuri.

FC Zalău s-a făcut de râs şi pentru faptul că a jucat cu un om în plus pe teren o jumătate de oră, timp în care nu a reuşit să marcheze nici măcar golul egalizator. Adrian Simioanca a primit cartonaşul roşu în minutul 57, iar în minutul 88 a fost eliminat şi fundaşul Zalăului, Vlad Negrean.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 9, de căpitanul clujenilor Kis Csaba, acesta învingându-l pe portarul Claudiu Chiş cu un şut de la aproximativ 25 de metri.

FC Zalău putea însă să deschidă scorul încă din minutul cinci, dar Mihai Bode a şutat în portar din numai şapte metri, după o pasă primită de la Budean.

Per ansamblu, Zalăul a dominat jocul, însă fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii, iar faptul că FC Zalău a pierdut la Sănătatea Cluj, după ce a câştigat în amical cu 5 – 2, ar trebui să fie un mare semn de întrebare atât pentru conducere, cât şi pentru antrenori şi jucători.

Dezamăgit şi el de jocul echipei sale, Marius Paşca a declarat la final că se vor lua măsuri în urma acestui eşec, fiindcă s-a văzut o lisă totală de atitudine din partea jucătorilor. Principala cauză o reprezintă lipsa de atitudine. Este inadmisibil să existe o diferenţă atât de mare de la un meci la altul. Când avem în faţă un adversar puternic ne mobilizăm, iar când jucăm cu echipe mai slabe le luăm de sus, iar consecinţele se văd. Suntem foarte supăraţi atât conducerea, cât şi antrenorii. Cu siguranţă se vor lua măsuri pentru că în felul acesta nu se mai poate continua, a declarat antrenorul echipei FC Zalău.

În etapa viitoare, programată vineri, FC Zalău va primi vizita formaţiei AFC Odorheiu Secuiesc.

Rezultatele complete: Seso Câmpia Turzii – Avântul Reghin 0 – 0, CS Zlatna – FCMU Baia Mare 1 – 2, Unirea Tărlungeni – Unirea Dej 3 – 2, Unirea Ungheni – Unirea Floreşti 2 – 2, Sănătatea Cluj – FC Zalău 1 – 0, Odorheiu Secuiesc – FC Cisnădie 1 – 5, Gloria II Bistriţa – SCM Braşov 1 – 2.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »