Unul dintre cei mai reputaţi arbitri din România vine să-i instruiască pe cavalerii fluierului din Sălaj

Arbitrii şi observatorii din cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri se vor întâlni sâmbătă pentru a lua parte la obişnuitul curs dinaintea începerii primei, respectiv celei de-a doua părţi a sezonului Ligii a IV-a şi Ligii a V-a. Evenimentul de sâmbătă va fi unul special, dat fiind fatul că alături de cavalerii fluierului sălăjean şi de observatori va fi prezent Alexandru Tudor, unul dintre cei mai reputaţi arbitri din România.

„I-am făcut o invitaţie lui Alexandru Tudor încă de anul trecut, dar, fiind încă arbitru în acea perioadă, era foarte greu să ne onoreze cu prezenţa la un astfel de eveniment. Acum, că este observator, are mai mult timp la dispoziţie şi mi-a promis că va fi prezent. Este o onoare atât pentru mine, cât şi pentru cei care îl consideră un exemplu. Este un privilegiu să-l ai alături pe unul dintre cei mai valoroşi arbitri din fotbalul românesc”, ne-a declarat Gabriel Bârjac, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri (CJA Sălaj).

Alexandru Tudor va prezenta două din cele patr uteme din cadrul cursului, celelalte două urmând a fi prezentate de doi arbitri din cadrul CJA.

În cadrul evenimentului de sâmbătă vor fi premiaţi şi cei mai buni arbitri şi arbitri asistenţi din judeţ, iar premierea va fi efectuată chiar de invitatul special la acest curs.

Alexandru Tudor şi-a încheiat cariera de arbitru la finele anului trecut, în prima ligă debutând în anul 1999. În 2001, Tudor a devenit arbitru FIFA.

Leave a Comment