Unirea Mirşid, victorie astronomică în Liga a IV-a

Etapa a XX-a din Liga a IV-a de fotbal a consemnat una dintre cele mai clare victorii din ultimii ani. Unirea Mirşid, câştigătoarea eventului în sezonul trecut, a dispus cu 20 – 0 de Inter Pericei, după ce scorul pauzei a fost 12 – 0. O victorie care-i dă posibilitatea Mirşidului să rămână pe prima poziţie, cu 49 de puncte acumulate şi un golaveraj de 139 – 26.
Dumbrava Gîlgău a învins cu 4 – 0 pe teren propriu Olimpic Bocşa, situându-se pe poziţia secundă, cu 47 de puncte. Tot cu 47 de puncte, Rapid Jibou ocupă locul trei, echipa antrenată de Marius Muntean câştigând cu scorul de 4 – 2 duelul cu Flacăra Halmăşd.
Silvania Cehu Silvaniei nu a avut emoţii în faţa nou-promovatei Cetatea Buciumi, de care a dispus cu 5 – 1. Victorie la limită pentru Real Crişeni, care a învins cu scorul de 2 – 1 pe teren propriu CS Hida. CS Crasna a învins la scor de neprezentare, 3 – 0, în deplasare, AS Chieşd. Sportul Şimleu a învins la limită, scor 1 – 0 Benfica Ileanda, în duelul de pe teren propriu.
Etapa viitoare este programată la finalul acestei săptămâni. Vineri după-amiaza este programat primul joc al etapei, cel dintre Olimpic Bocşa şi Silvania Cehu Silvaniei, iar sâmbătă vor avea loc partidele: CS Crasna – Rapid Jibou, CS Hida – Sportul Şimleu Silvaniei, Benfica Ileanda – AS Chieşd, Flacăra Halmăşd – CS Barcău Nuşfalău, Cetatea Buciumi – Unirea Mirşid şi Inter Pericei – Real Crişeni.

Leave a Comment