Unirea Mirşid, surclasată în propriul fief de Viitorul Ulmeni

După ce a cedat la limită, scor 0 – 1, în turul de la Baia Mare, Unirea Mirşid a pierdut fără drept de apel returul de pe teren propriu cu Viitorul Ulmeni, din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a III-a

Fără titularii Toth Karoly, Radu Blaga, Raul Iliese şi Ionuţ Mureşan, Unirea Mirşid a fost o pradă uşoară pentru Viitorul Ulmeni, în manşa retur din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a III-a. După ce au câştigat la limită manşa tur, cu scorul de 1 – 0, maramureşnii le-au administrat sâmbătă un categoric 7 – 0 celor de la Mirşid, în returul de la Popeni.
Sălăjenii au avut o singură ocazie notabilă, în minutul 14, când şutul trimis de căpitanul Florin Pop, de la aproximativ 30 de metri, a fost respins cu greu în corner de portarul advers.
După primele 45 de minute, oaspeţii aveau deja un avantaj de trei goluri. Scorul l-a deschis Dănuţ Sabou, în minutul 22, învingându-l pe portarul Petcu cu un şut la colţul lung, din interiorul careului. Marius Feraru a înscris pentru 2 – 0 în minutul 34, iar rezultatul primei părţi l-a stabilit Sergiu Chiorean.
Doar cinci minute au trecut de la reluare, iar oaspeţii au reuşit să înscrie pentru 4 – 0, prin Marius Feraru. Cei de la Mirşid erau în corzi, iar oaspeţii atacau în valuri la poarta lui Petcu. În minutul 65, Ulmeniul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, dar experimentatul Bogdan Hauşi a executat parcă la mişto penlaty-ul, iar Petcu a reuşit să reţină balonul. Totuşi, până la final, oaspeţii au mai înscris de trei ori, prin Dumitru Morar, de două ori şi Alexandru Ignat.
În urma rezultatului la gerenal, 0 – 8, Unirea Mirşid ratează promovarea în Liga a IIIa, în timp ce Viitorul Ulmeni, formaţia promovată în eşalonul trei, nu ştie încă dacă va dispune de suficientă susţinere financiară pentru a se putea înscrie noul sezon.
Unirea Mirşid: Marcel Petcu – Adrian Oros Manix, Florin Pop, Sebastian Moroti, Ciprian Bărnuţiu, Sergiu Bereschi, Maior Istvan, Ciprian Pavel, Viorel Chende (min. 58, Kiss Cristian), Paul Parnău (min. 75, Marco Blaga) şi Mihai Bode. Antrenor: Marius Cozma
Viitorul Ulmeni: Gabriel Danciu – Alexandru Ignat, Remus Trif, Vlad Vanca (min. 58, Dumitru Morar), Bogdan Hauşi (min. 66, Ciprian Păcurar), Dănuţ Sabou (min. 55, Marius Dîrle), Călin Borota, Tudor Balmoş, Sergiu Chiorean (min. 61, Florin Nemeti), Răzvan Ardelean şi Marius Feraru. Antrenor: Dănuţ Sabou

Leave a Comment