Unirea Mirşid rămâne cu şanse reale la promovarea în Liga a III-a

Unirea Mirşid a cedat la limită, scor 0 – 1 meciul tur din cadrul barajului pentru promovarea în Liga a III-a, în faţa maramureşenilor de la Viitorul Ulmeni. Partida s-a disputat sâmbătă, începând cu ora 18, pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare. Chiar dacă adversarii sălăjenilor erau jucători cu ştate vechi în ligile superioare, chiar şi în Liga I, iar o parte au evoluat şi în cupele europene, fotbaliştii pregătiţi de Marius Cozma au ţinut pasul cu formaţia adversă.
Jocul defensiv al Mirşidului a dat roade în prima parte, gazdele având puţine ocazii la poarta apărată de Petcu. La pauză s-a intrat cu scor alb la vestiare, 0 – 0, însă, la scurt timp de la reluare, gazdele au reuşit să marcheze prin Răzvan Ardeleanu.
Ulmeniul spera să mai înscrie până la final, pentru a rezolva încă din meciul tur soarta promovării, dar Mirşidul s-a apărat bine şi chiar a reuşit să-şi creeze câteva ocazii, prin mijlocaşul Mihai Bode.
Partida retur dintre Unirea Mirşid şi Viitorul Ulmeni este programată sâmbătă, 25 aprilie, pe terenul de la Popeni.
Unirea Mirşid: Marcel Petcu, Sergiu Bereschi, Ciprian Bărnuţiu, Sebastian Moroti, Radu Blaga, Raul Iliese (min. 80, Paul Paurnău), Mihai Bode, Toth Karoly, Maior Istvan, Ciprian Pavel şi Ionuţ Mureşan. Rezerve: Florin Pop, Marco Blaga, Viorel Chende şi Adrian Oros. Antrenor: Marius Cozma

One Thought to “Unirea Mirşid rămâne cu şanse reale la promovarea în Liga a III-a”

  1. Castiguri rapide, cu o metoda interesanta! Deja aceasta metoda de facut bani rapid a facut valva si functioneaza minunat de bine! Nu e nevoie sa recrutezi oameni sau sa faci ceva foarte complicat! Pur si simplu castigi bani! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Leave a Comment