Unirea Hereclean şi Olimpia Rus, câştigătoarele celor două serii din Liga a V-a de fotbal

La finalul săptămânii trecute s-a tras cortina şi peste ultimul eşalon al fotbalului sălăjean, Liga a V-a, competiţie ce a avut în componenţă două serii, Vest şi Est.
Seria Est a fost câştigată de Olimpia Rus, formaţie ce a înregistrat 23 de victorii, două remize şi o înfrângere în cele 26 de partide susţinute. Cu 71 de puncte acumulate, echipa din Rus a terminat campionatul cu un avans de trei puncte faţă de ocupanta locului secund, AS Tihău şi la 13 puncte faţă de echipa de pe locul trei, Viitorul Băbeni.
Seria Vest a fost câştigată de Unirea Hereclean, care a terminat campionatul la egalitate de puncte cu Voinţa Derşida, dar a avut avantajul rezultatelor din meciurile directe. Locul trei a fost ocupat de Steaua Cosniciu, cu 61 de puncte acumulate.
Cele două câştigătoare ale seriilor au primit din partea conducerii Asociaţiei Judeţene de Fotbal câte un set de tricouri, mingi şi cupe, iar ocupantele locurilor doi şi trei au primit mingi şi cupe.
Vineri, în cadrul şedinţei Biroului Executiv al AJF Sălaj, vor fi stabilite cele 16 echipe care vor alcătui în sezonul următor componenţa Ligii a IV-a. În cazul în care Unirea Hereclean şi Olimpia Rus nu vor dori să proveze în acest eşalon, nu vor mai avea acest drept timp de doi ani, conform regulamentului AJF Sălaj. În aceste condiţii, vor promova în Liga a IV-a echipele de pe locurile doi sau trei care îndeplinesc condiţiile de infrastructură impuse de AJF şi aprobate în Adunarea Generală.

Leave a Comment