Una caldă, alta rece pentru naţionala României

Marius Morar 27 noiembrie 2012 1
Una caldă, alta rece pentru naţionala României

Cu mai puţin de două săptămâni înaintea debutului Campionatului European de handbal feminin, naţionala condusă de Gheorghe Tadici a susţinut două jocuri de pregătire împotriva reprezentativei Germaniei. În primul duel, selecţionerul Gheorghe Tadici a folosit echipa de bază, cu care intenţionează să abordeze şi meciurile de la Campionatul European. “Tricolorele” s-au impus cu 28 – 25, cele mai multe reuşite din naţionala noastră aparţinându-i Aureliei Brădeanu – 9 goluri. Reprezentanta echipei zălăuane, pivotul Crina Pintea a marcat trei goluri în primul amical.
România a arătat cu totul diferit în al doilea joc, în care Tadici a folosit rezervele aproape pe tot parcursul partidei, naţionala ţării noastre pierzând cu un categoric 9 – 30, Pintea şi Nechita fiind cele mai bune marcatoare, ambele cu câte două reuşite.
“Tricolorele” pregătite de Gheorghe Tadici şi secundul Florin Pera continuă pregătirea în această săptămână la Arad, vineri urmând să suţină ultimul meci amical dinaintea Campionatului European, împotriva Serbiei.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. FONDURI NERAMBURSABILE UE 28 noiembrie 2012 at 11:43 - Reply

    2013 este anul in care Fondurile NERAMBURSABILE Europene se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul:wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Lasa un Raspuns »