Un zălăuan, pe “Old Trafford”

Marius Morar 4 decembrie 2012 7
Un zălăuan, pe “Old Trafford”

Cristian Man, portarul care a început fotbalul la Viitorul Zalău, a fost inclus în lotul echipei CFR Cluj pentru returul de mâine cu Manchester United

Veste lăudabilă pentru managerul Daniel Sabou. Cristian Man, portarul care a început fotbalul la Viitorul Zalău, a fost inclus de antrenorul Paulo Sergio în lotul campioanei CFR Cluj pentru partida retur cu Manchester United, din grupele Champions League. “Faptul că am fost inclus în lot de antrenor pentru un meci atât de important nu poate decât să mă onoreze. Sigur că şansele sunt foarte mici să evouez în partida cu Manchester dar, simplul fapt că voi sta pe bancă sau în tribuna Stadionului “Old Trafford”, mă ambiţionează foarte mult. Îmi doresc enorm şi sper ca ziua în care voi debuta pentru această echipă să fie cât mai aproape. Ţin să-i mulţumesc domnului Daniel Sabău, fără aportul căruia nu cred că aş fi ajuns vreodată la un nivel atât de înalt. Şi dânsul are un merit la ceea ce am realizat eu în fotbal până în acest moment”, ne-a declarat portarul care în iunie a împlinit 18 ani.
“Cred că este visul oricărui jucător să fi inclus la 18 ani în lotul unei echipe de seniori, pentru un meci de Liga Campionilor. Mă bucur pentru el, fiindcă este un copil serios şi talentat, căruia merită să i se acorde atenţie deplină”, a precizat Daniel Sabou, cel care l-a descoperit în 2004.
După ce a cunoscut tainele fotbalului la Viitorul Zalău, Cristian Man a ajuns în urmă cu mai bine de patru ani la juniorii C ai clubului LPS Banatul Timişoara. În 2009 avea să devină campion naţional cu echipa bămăţeană şi să fie desemnat cel mai bun portar din ţară la categoria lui de vârstă. La scurt timp a fost contactat de clubul CFR Cluj, la care este legitimat de aproape trei ani.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. olandezul zburator 4 decembrie 2012 at 00:44 - Reply

  succes copile.

 2. usl 4 decembrie 2012 at 03:19 - Reply

  Morarule, ce faci ? Au mai ramas cateva zile de campanie electorala si ni-l mai bagi iar in fata pe…… . ,,Veste laudabila ,, !?!?

 3. gabi 4 decembrie 2012 at 05:04 - Reply

  felicitari cristi si succes in continuare.

 4. David 4 decembrie 2012 at 09:33 - Reply

  Forta CFR !!!!!

 5. Ion 4 decembrie 2012 at 14:38 - Reply

  Caligula imperator,
  Si-a numit calul senator
  Ungureanu mai sinistru
  Si-a numit Bo(u)de ministru.

 6. vio 4 decembrie 2012 at 16:29 - Reply

  anti frana !

 7. magazinsalajean 4 decembrie 2012 at 16:54 - Reply

  toata stima pt copilu asta care a ajuns la CFR

  chiar daca eu tin cu U

Lasa un Raspuns »