Un sălăjean a cucerit două medalii la Campionatul Naţional de Skandenberg

Multiplu campion la skandenberg la categoria juniori, sălăjeanul Cristian Pop, sportiv legitimat la CS Alfa Zalău, a urcat în acest an pentru a doua oară pe podium la seniori. Ediţia de anul trecut a fost prima în care Pop a concurat la seniori, devenind dublu vicecampion naţional, iar în acest an, sportivul pregătit de Liviu Unguruşan a obţinut un bronz şi un argint.
Campionatul Naţional a avut loc la Codlea, iar Cristian Pop a concurat la categoria 65 de kilograme şi, cu toate că avea doar 62 de kilograme, sportivul de la CS Alfa Zalău a reuşit să devină vicecampion naţional în concursul braţului drept, iar la braţul stâng a obţinut medalia de bronz.
„Mă bucur că reuşesc să mă menţin în formă şi la seniori. A fost un concurs puternic, iar rezultatele sunt foarte bune. Timpul este destul de limitat pentru antrenamente, dar încerc să muncesc cât mai bine, pentru a obţine rezultate bune. Domnul Liviu Unguruşan este alături de mine în ultimii ani, iar performanţele mele i se datorează şi dânsului”, a precizat Cristian Pop.
La „Naţionalele” de la Codlea, CS Alfa Zalău a fost reprezentat şi de Mihai Copos, care a concurat la categoria 80 de kilograme. Acesta a obţinut locul 9 din 16 participanţi, fiind la a doua sa prezenţă la un Campionat Naţional.

Leave a Comment