Un punct cat o victorie

Magazin Salajean 26 noiembrie 2009 0

Un punct cat o victorieDesi a evoluat mai bine de o jumatate de ora in inferioritate numerica FC Silvania a avut ieri puterea sa revina de la 0 – 1 si sa obtina un punct extrem de important in fata unei echipe care isi doreste promovarea in Liga I

FC Silvania – FCM Targu Mures 1 – 1 (0 – 1)

Au marcat: Lupo Lorand (min. 70), Cosmin Vancea (min. 5)

Cartonase galbene: Raul Crisan (min. 30 si 57), Ionut Danila (min. 90), Marius Varga (min. 90+2), respectiv Cosmin Vancea (min. 25), Mihai Stere (min. 51), Stefan Pop (min. 63), Cristian Luput (min. 90+1)

Cartonas rosu: Raul Crisan (min. 57)

FC Silvania: Gabriel Gabor – Dumitru Muntean, Mircea Onet, Raul Crisan, Ciprian Brata, Schwarzkopf Istvan, Lupo Lorand, George Petcut, Remus Bente (min. 75, Dan Vascan), Ioan Suteu (min. 89, Ionut Danila), Dan Gavrilescu (cpt, min. 65, Marius Varga). Rezerve: Emil Stef – Silviu Crisan, Andrei Sulea, Edvan Correia. Antrenori: Dacian Nastai (principal) si Vasile Pasca (secund).

FCM Targu Mures: Mihai Stetca – Szilagy Lorand, Mihai Stere, Cristan Luput, Sebastian Sfarlea, Casian Maghici (min. 77, Nelu Bitis), Teodor Balau, Cosmin Vancea, Adrian Gongolea, Stefan Pop, Ciprian Prodan (min. 88, Sorin Gheju). Rezerve: Remus Danalache – Viorel Saim, Cristian Pop, Radu Luca, Mihaita Roman. Antrenori: Cosmin Bodea (principal) si Mircea Munteanu (secund).

FC Silvania a obtinut ceea ce si-a propus in restanta de ieri cu FCM Targu Mures, chiar daca a fost nevoita sa evolueze in inferioritate numerica mai bine de o jumatate de ora. Dupa ce oaspetii au deschis scorul in minutul 5, prin Cosmin Vancea, dupa o grava eroare a juniorului Ciprian Brata la mijlocul terenului, simleuanii au restabilit egalitatea in minutul 70. Petcut a executat o lovitura de la coltul terenului, de pe partea stanga, mingea a lovit transversala dupa o neintelegere intre portarul oaspete si aparatori, Sfarlea a respins balonul cu capul de pe linia portii pana la Lupo, iar acesta din urma a introdus mingea in plasa cu capul, din sapte metri. Cu putin noroc, simleuanii puteau obtine chiar maximum de puncte, insa contraatacul lui Petcut, din minutul 90+2, nu a putut fi fructificat, simleuanul fiind oprit printr-o alunecare a unui fundas advers, in interiorul careului, la care se impunea o lovitura de pedeapsa. Dupa aceasta restanta, FC Silvania a urcat pe pozitia a opta in clasament. Cu mai multe detalii despre meci si cu declaratiile celor doi antrenori de la conferinta, vom reveni in editia de maine.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »