Un nou turneu final ratat de Viitorul

Magazin Salajean 6 decembrie 2011 0

Un nou turneu final ratat de ViitorulViitorul Zalau a ratat calificarea la turneul final al Memorialului Gheorghe Ene, dupa ce, saptamana trecuta a fost eliminata si la faza zonala a Memorialului Gheorghe Ola.

Trebuie insa mentionat ca Memorialul Gheorghe Ene este o competitie rezervata copiilor nascuti in 2003, iar in grupa pregatita de Laurean Flonta doar doi copii sunt nascuti in 2003, toti ceilalti fiind nascuti in 2004.

Echipa zalauana a facut parte din Zona 5, alaturi de CSM Varosi SK Miercurea Ciuc, care a si organizat turneul, ACS Kinder Sangeorgiu de Mures si Gloria Bistrita.

Viitorul Zalau a pierdut toate cele trei meciuri sustinute, cea mai categorica infrangere fiind inregistrata chiar in primul meci, cel cu Gloria Bistrita, scor 1 – 6.

A urmat partida cu echipa gazda, CSM Varosi SK Miercurea Ciuc, in fata careia zalauanii au cedat la limita, scor 3 – 4.

Ultimul meci, cel cu ACS Kinder Sangeorgiu de Mures, a fost pierdut de Viitorul cu scorul de 5 – 3, ultimele doua goluri ale echipei Kinder fiind marcate in ultimele patru minute.

Scopul nostru la turneul de la Miercurea Ciuc a fost ca acesti copii sa acumuleze experienta. Era foarte greu sa omitem pretentii la calificare atata timp cat am avut in echipa doar doi copii nascuti in 2003, ceilalti fiind din 2004. Unii dintre ei au fost la primul turneu si au avut mari emotii, iar acest lucru s-a observat mai ales in primul meci, a declarat antrenorul grupei, Laurean Flonta.

Lotul echipei Viitorul Zalau: Razvan Lungu, Ionut Brandea – Antoniu Ilies, Alexandru Mare, Barbul Chris, Rares Dura, Rares Simoc, Stefan Neagota, Sebastian Jurca, Alexandru Opris si David Kabai. Antrenor: Laurean Flonta.

Clubul manageriat de Daniel Sabou va organiza vineri evenimentul Vine Mosul la Viitorul, devenit deja o traditie, locatia si ora urmand sa fie stabilite in aceste zile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »