Un nou transfer la Volei Municipal Zalău

Printre jucătorii de care Volei Municipal Zalău s-a despărţit în această vară, după ce a devenit campioana României, se numără şi ridicătorul belgian, Matthias Valkiers, voleibalist transferat la echipă la începutul sezoului trecut. Postul belgianului va fi luat pentru ediţia viitoare de campionat de bulgarul Dobromir Dimitrov, un voleibalist de 26 de ani, component al echipei naţionale de seniori a Bulgariei din 2012.
„Dobromir Dimitrov este un jucător de top, care a activat şi în campionatul Italiei, unde este o competiţie puternică. Mă bucur că a aceptat oferta noastră şi sper să facem lucruri frumoase împreună şi în sezonul viitor, aşa cum am reuşit în ediţia trecută. Ne dorim să avem o prestaţie cât mai bună şi în Liga Campionilor, tocmai de aceea ne-am dorit un coordonator de top”, ne-a declarat antrenorul campioanei, Marian Constantin.
Bulgarul are o talie de 1,96 metri şi o greutate de 81 de kilograme, iar printre formaţiile la care a evoluat în carieră se numără şi CSM Bucureşti, echipă la care a activat în 2014.
Dimitrov a mai activat la două echipe din Bulgaria, Pirin Balkanstroy şi CVC Gabrovo, iar în sezonul trecut a activat la Sir Safety Perugia (Italia). Ultima echipă la care a evoluat coordonatorul bulgar este Arman Arkadan (Iran).
În 2012, Dobromir Dimitrov a participat cu naţionala Bulgariei la Jocurile Olimpice de la Londra.
În acest moment, sub contract cu Volei Municipal Zalău se mai află libero-ul Adrian Feher, centrii Răzvan Mihalcea, Vlad Cuciureanu şi Paul Şomoi, secunzii Leonardo Dal Bosco, Rareş Bălean şi Cornel Miron, universalul Mihai Tarţa şi coordonatorul Filip Constantin.

Leave a Comment