Un meci cat un sezon pentru Flacara Halmasd

Magazin Salajean 20 iunie 2012 0

Un meci cat un sezon pentru Flacara HalmasdAzi, ora 17:30, Stadion Olimpia din Satu Mare

Plimob Sighetu Marmatiei – Flacara Halmasd

Flacara Halmasd poate deveni in aceasta dupa-amiaza a doua echipa din Salaj care va reprezenta judetul in Liga a III-a de fotbal, incepand din sezonul viitor. Echipa pregatita de Vasile Pasca a castigat campionatul judetean, iar azi va sustine meciul de baraj pentru promovarea in Liga a III-a. Din pacate, antrenorul Pasca nu va putea dispune in partida de azi pe o serie de titulari, printre care si playmaker-ul Lupo Csaba, jucator care a evoluat la nivelul Ligii a II-a, la FC Silvania Simleu Silvaniei. Antrenorul Vasile Pasca este increzator in sansele echipei sale, chiar daca este constient ca va fi o partida foarte dificila. Ne va fi greu la baraj, pentru ca intalnim o echipa unde campionatul este mai puternic decat la noi. Ne jucam insa sansa, pentru ca nu se stie niciodata ce se intampla. Sper sa iesim invingatori. Atat eu, cat si jucatorii ne dorim foarte mult sa promovam. Vom face tot ce tine de noi pentru a reusi. Toata lumea, chiar si cei care sunt langa echipa isi doresc sa promovam. Nu vom face nunta daca promovam, dar nici inmormantare daca vom pierde barajul.

Adversara echipei zalauane, Plimob Sighetu Marmatiei a invins in finala judetului Maramures formatia Spicul Ardusat, cu scorul de 1 – 0. Din cate m-am informat, s-ar putea ca nivelul campionatului din salaj sa fie sub cel din Maramures. Considera ca avem sanse reale, a precizat Nelutu Hotea, antrenorul echipei Plimob, pentru emaramures.ro.

Meciul dintre Plimob Sighetu Marmatiei si Flacara Halmasd este programat in aceasta dupa-amiaza, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »