Un fost jucător din Liga a V-a Sălaj s-a sinucis la 26 de ani

Un fost component al echipei Someşul Letca a decis să-şi pună capăt zilelor la vârsta de numai 26 de ani. Ciprian Potorac a fost găsit spânzurat vineri, în jurul orei 10, în podul unui bloc din Vaslui în care locuiau părinţii acestuia. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au găsit în buzunarul tânărului un bilet de adio, în care îşi cerea iertare părinţilor pentru gestul făcut şi scria că îşi iubeşte mult cei doi copii…
Născut în Vaslui, unde a şi urmat studiile Liceului cu Program Sportiv, Ciprian Potorac a ales să practice fotbalul, iar calităţile pe care le-a avut i-au dat acestuia şansa de a fi cooptat, la un moment dat, chiar în lotul formaţiei din Liga I, FC Vaslui. O accidentare gravă i-a schimbat, însă, viaţa, iar tânărul a fost nevoit să renunţe la fotbalul de performanţă şi să plece în strâinătate pentru a-şi asigura viitorul. În Italia avea să se întâlnească şi cu viitoarea lui soţie, Iulia, originară din Letca. După câţiva ani de muncă în Italia, cei doi au decis să revină în ţară, iar pentru o perioadă de timp s-au stabilit în Letca. O perioadă de timp a jucat fotbal la echipă din comună, Someşul Letca, apoi a ajuns la Viitorul Băbeni. Vasluianul a fost aproape de a evolua şi la fosta echipă din Liga a III-a, Luceafărul Bălan, fiind dorit de antrenorul Marius Paşca.
Întors de mai bine de un an în oraşul natal împreună cu soţia şi cei doi copii, Ciprian Potorac ar fi avut în ultima perioadă anumite probleme financiare, dar şi unele neînţelegeri cu familia, acestea fiind, de altfel, şi motivele pentru care tânărul a decis să-şi pună capăt zilelor.
La partida pe care Someşul Letca o va susţine duminică împotriva celor de la Olimpia Rus, se va ţine un moment de reculegere în momoria fostului jucător.

Leave a Comment