Fostul internaţional Ionel Ganea ar putea deveni antrenor la FC Zalău

Marius Morar 14 noiembrie 2012 4
Fostul internaţional Ionel Ganea ar putea deveni antrenor la FC Zalău

Preşedintele clubului, Ioan Morar, intenţionează să-l înlocuieasă pe Marius Paşca cu fostul internaţional Ionel Ganea

Invitat la finele săptămânii trecute la un eveniment special organizat la Şimleu Silvaniei de deputatul Lucian Bode, fostul internaţional Ionel Ganea a fost prezent vineri şi la partida din Liga a III-a, de la Zalău, dintre FC Zalău şi Europa Alba Iulia (1 – 0). Ganea a privit meciul din tribuna oficială, chiar de lângă preşedintele Zalăului, Ioan Morar. Prezenţa sa la partida de vineri nu a fost întâmplătoare, existând şanse mari ca Ionel Ganea să preia banca tehnică a echipei FC Zalău odată cu încheierea turului. “Am discutat despre venirea sa la FC Zalău, dar ceva concret vom putea şti doar la finalul turului. Aş vrea să-l aduc pe Ganea pentru că ne-a promis că va aduce şi un sponsor nou la echipă, ceea ce este foarte îmbucurător. Este o ofertă pe care nu ai cum să o refuzi”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar, care a mai afirmat că actualului antrenor principal, Marius Paşca, i se va propune o altă funcţie în cadrul clubului.
Şi primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu, pare să fie de acord cu numirea lui Ganea în funcţia de antrenor principal al echipei zălăuane. “Există o propunere din partea domnului Morar, dar depinde foarte mult de pretenţiile financiare şi de obiectivele pe care le va avea Ganea. Mă gândesc că nu îşi propune să ţină FC Zalău la mijlocul clasamentului în Liga a III-a. Am înţeles că odată cu venirea lui ar apărea şi sponsori noi la echipă, astfel încât să putem promova în Liga a II-a, pentru că acesta ar fi obiectivul echipei”, a precizat prim-edilul Zalăului.
Contactat telefonic, fostul internaţional nu părea foarte decis să antreneze Zalău. “Sincer îţi spun, nu am avut nicio discuţie concretă cu cei de la Zalău. Dacă va fi să fie ceva se va şti doar după încheierea turului, dar nu ştiu ce să zic…”, ne-a declarat Ionel Ganea.
Potrivit unor surse din anturajul clubului, se pare că preşedintele Ioan Morar intenţionează de mai multă vreme să aducă un alt antrenor, având în vedere că relaţiile dintre acesta şi Marius Paşca s-au “răcit” încă din vara anului trecut, când tehnicianul zălăuan a intenţionat să-i aducă la echipă pe fostul preşedinte al FC Silvania, Ioan Gurzău şi fostul acţionar al clubului de sub Măgura, Dumitru Ardelean.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. suporter 14 noiembrie 2012 at 16:48 - Reply

  de ce acest scandal acum cand mai sunt doua etape si echipa este la un punct de locu doi .bine a gandit moraru

 2. alt suporter 14 noiembrie 2012 at 21:50 - Reply

  Bine sta primaria cu banii, de vrea il liga a II a. Dar iluminatu public in intersectie la Publiserv cand o sa-l faca ? Trec mii de oameni pe acolo. Bine ca tin cont de 150 care mai merg din cand in cand la fotbal. Bravo primarule !!

 3. contra 15 noiembrie 2012 at 07:27 - Reply

  mult spus 150 sant doar 50

 4. nemicrobistu 17 noiembrie 2012 at 20:26 - Reply

  Paduchiosilor! Nu va ganditi numai la interesul vostru personal. N-ati da si voi un leu nici la saraci. Nu sunt microbist dar imi place sa mai aud din cand in cand de Zalau. Rusine si edililor ca nu pot tine in sus o echipa de fotbal.

Lasa un Raspuns »