Ultimul spectacol sub Meses

Magazin Salajean 6 ianuarie 2011 0

Ultimul spectacol sub Meses

Azi, ora 19, Sala Sporturilor din Zalau

CS Remat Zalau – VfB Friedrichshafen

Remat Zalau va sustine in aceasta seara ultimul sau meci pe teren propriu din Champions League, urmand sa primeasca vizita nemtilor de la VfB Friedrichshafen, echipa antrenata de selectionerul Stelian Moculescu si la care evolueaza zalauanul Adrian Gontariu.

Chiar daca nu se poate vorbi de o calificare a Rematului in Cupa CEV, unde vor accede ocupantele locurilor trei, zalauanii spera sa faca o figura frumoasa in partida de azi si, de ce nu, chiar sa se impuna in fata germanilor, mai ales ca singurul set castigat de zalauani este pe terenul acestora. Meciul cu Friedrichshafen este singurul pe care-l putem castiga. Bieninteles ca si nemtii sunt o forta in voleiul mondial, dar Friedrichshafen este sub nivelul celorlalte doua echipe, Trentino si Belchatow. Vom intra motivati in teren si vom face tot posibilul sa castigam, a declarat Szabolcs Nemeth.

Si libero-ul Adrian Feher crede ca Rematul va face un joc bun in aceasta seara. Speram sa facem un meci mai bun decat in Germania. Cu siguranta, Mircea Dudas a adus un suflu nou la echipa, iar prin venirea sa vom castiga la capitolul organizare, unde noi sufeream pana acum. Speram sa eliminam din greselile facute in meciul tur, iar cu ajutorul publicului sa echilibram balanta.

Chiar daca va fi la primul sau meci in calitate de antrenor al campioanei Remat, Mircea Dudas crede ca jucatorii sai pot face o figura frumoasa, care sa le ridice moralul pentru duelurile din campionat. Este greu sa ne gandim la victorie, chiar daca jucam pe teren propriu, insa putem face un meci bun, care sa le ridice moralul jucatorilor. Cele doua meciuri pe care le mai avem de disputat in Champions League sunt bune pentru pregatirea campionatului.

Partida va incepe la ora 19, in Sala Sporturilor din Zalau si va fi oficiata de un cuplu format din grecul Georgios Georgouleas si sarbul Dejan Jovanovic. Observator din partea CEV a fost delegat Johan Callens.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »