Ultimul „cartuş” pentru Phoenix Şimleu Silvaniei

Echipa regătită de Mircea Abraham şi Marius Oniga va susţine miercuri după-amiaza ultimul meci din acest sezon, urmând să evolueze pe terenul formaţiei Arcada Galaţi

Phoenix Şimleu Silvaniei şi Arcada Galaţi încheie sezonul 2013 – 2014 al Diviziei A1 la volei masculin, urmând să se dueleze în această seară, de la ora 19, pe terenul formaţiei gălăţene. După primele două dispute scorul este egal la general, 1 – 1, Arcada câştigând cu scorul de 3 – 0 primul duel, în timp ce şimleuanii s-au impus joi, pe teren propriu, în cinci seturi.
„Având în vedere că în afară de noi şi cei de la Galaţi, toate celelalte echipe au terminat campionatul, băieţii se gândesc la vacanţă. Sper însă, ca la Galaţi să facem un meci bun şi să obţinem victoria. Nu este totuna să terminăm pe locul opt sau pe locul şapte”, ne-a declarat Mircea Abraham.
Chiar dacă este aproape refăcut după ruptura de ligamente suferită în toamna anului trecut, universalul Cristian Pop nu va evolua în oduelul vineri seara. „Recuperarea decurge bine, dar am discutat şi cu medicul care l-a operat şi ne-a sfătuit că e mai bine să nu riscăm pentru două jocuri. Cristi Pop va continua recuerarea şi va începe pregătirea normală la vară, când va fi programată reunirea lotului”, a mai precizat tehnicianul formaţiei şimleuane.

Leave a Comment