Ultimul amical, prima infrangere

Magazin Salajean 22 februarie 2010 0

Ultimul amical, prima infrangereUnirea Dej – FC Zalau 3 – 0 (1 – 0)

Cu exact o saptamana inaintea inceperii returului Ligii a III-a de fotbal, FC Zalau a sustinut la Cluj ultimul amical din perioada de pregatire, in fata formatiei, Unirea Dej. Daca in urma cu o saptamana, zalauanii castigau pe Stadionul Municipal din Zalau cu scorul de 3 – 1, vineri a fost randul dejenilor sa se impuna cu scorul de 3 – 0. Scorul a fost 1 – 0 pentru gazde pana in ultimele zece minute, cand au urmat alte doua goluri pentru Unirea. Am jucat destul de slab.

A fost 1 – 0 pana spre final, cand am introdus si jucatorii de rezerva. Insa, probabil este bine ca am pierdut acest meci, fiindca jucatorii vor reveni << cu picioarele pe pamant >> si vor aborda altfel prima etapa, a declarat antrenorul Calin Pop. In partida de vineri, pentru FC Zalau a evoluat si atacantul Rus, de la U Cluj, insa acesta nu a fost oprit in lot de Calin Pop. A fost al saptelea meci de verificare pentru FC Zalau, insa a fost prima infrangere. In prima partida din retur, programata vineri, FC Zalau va intalni, in deplasare, Gaz Metan II Medias.

FC Zalau: Chereches – S. Crisan, Jula, Cozma, Nicorici, Podina, Craciun, Neicu, Negrean, Balan, Gorga. Au mai evoluat: Petrean, Mosincat, Ignat, Rus (toti patru introdusi la pauza), Dragos, Vegh, Barnutiu, Maior, Iacob.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »