Ultima verificare, la Baia Mare

Magazin Salajean 12 martie 2009 0

Ultima verificare, la Baia Mare

HC Zalau a sustinut ieri, la Baia Mare, ultimul meci amical inaintea reluarii Ligii Nationale de handbal feminin

Meciul dintre HCM Stiinta Baia Mare si HC Zalau a durat trei reprize a cate 25 de minute, perioada in care managerul Gheorghe Tadici a rulat intreg lotul pe care l-a avut la dispozitie. Scorul final al meciului a fost 32 – 27 (11 – 7, 26 – 19), scorul fiind mai putin important pentru managerul zalauan care a dorit sa-si faca o impresie despre jocul echipei, abordand mai multe formule de joc. De la gazde au lipsit Dinis, Vulturar si Rudics, iar din echipa zalauana, Alina Czeczi, toate patru absentand din cauza unor probleme de sanatate.

Managerul zalauan a alcatuit cate o formula noua de joc in fiecare repriza, dandu-le posibilitatea sa joace si celor patru junioare: portarul Mihaela Cheta si jucatoarele de camp: Andreea Tamas, Andra Sagmar si Iulia Sabau. Am deplasat tot efectivul pe care l-am avut la dispozitie, si in fiecare repriza am folosit o alta formula de joc. In aceasta dimineata am vizionat caseta meciului si am tras cateva concluzii impreuna cu fetele.

Trebuie sa amelioram jocul in ambele faze, a declarat Gheorghe Tadici. In etapa de duminica, HC Zalau va intalni in deplasare lanterna rosie a clasamentului, KZN Slatina, in fata careia a invins cu scorul de 30 – 19 in partida tur.

HC Zalau: Nichita, Cheta, Santamarean – Holhos (8), Babeanu (5), Tamas (3), Coadalata (3), Ivan (3), Viscreanu (2), Bidascu (1), Teodorescu (1), Turcas (1), Klocza si Sagmar. Manager general: Gheorghe Tadici. Antrenor: Sorin Radulescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »