Ultima reprezentaţie pe teren proriu pentru FC Zalău

Vineri, ora 18, Stadion Municipal
FC Zalău – CS Oşorhei

Indiferent de rezultatul de vineri după-amiaza, dintre FC Zalău şi CS Oşorhei, formaţia pregătită de Constantin Olariu şi Cristian Oros va termina campionatul la subsolul clasamentului. Echipa de la poalele Meseşului se situează pe locul 13 în acest moment, ultimul din această serie, având în vedere că ocupanta locului 14, Luceafărul Bălan, s-a retras din campionat. Zălăuanii au 17 puncte acumulate înaintea duelului din această după-amiază, însă, o victorie ar însemna cel mult urcarea unei poziţii în clasament. Locul 12 este ocupat de Fotbal Club Odorheiu Secuiesc, cu 18 puncte, formaţia din judeţul Harghita urmând să primească vizita celor de la Sănătatea Cluj, echipă clasată pe locul 10. Poziţia a XI-a este ocupată de Unirea Dej, formaţia de pe malul Someşului având 25 de puncte acumulate.
„Banii de la Consiliul Local au fost viraţi abia în acest an, când era imposibil să mai facem transferuri. Ştiţi foarte bine problemele financiare cu care s-a contrunfat, în vara trecută întreg sportul din judeţ, nu doar clubul de fotbal, iar datoriile noastre către bugetul statului nu au fost şterse. Am încercat să ne gospodărim cum am putut în acest an competiţional, unul în care nu a mai contat parcursul pe care l-am avut, ci rezolvarea problemelor financiare, ca fotbalul din municipiu la nivel de seniori să nu moară”, a declarat preşedintele Ioan Morar, care a mai afirmat că situaţia se va schimba radical din vară, iar obiectivele clubului vor fi cu totul altele.
„Deja am luat legătura cu câţiva jucători, pentru a-i transfera la echipă din vară. Din actualul lot, vor rămâne puţini jucători, iar obiectivele pentru campionatul viitor vor fi cu totul altele”.
Partida dintre FC Zalău şi CS Oşorhei, ultima pe teren propriu din acest sezon pentru zălăuani, este programată vineri după-amiaza, începând cu ora 18, pe Stadionul Municipal. În cadrul rundei a 24-a mai sunt programate duelurile: Industria Galda – CSM Sighetu Marmaţiei, Avântul Reghin – CS Iernut, AFC Odorheiu Secuiesc – Sănătatea Cluj, AFC Comuna Recea – Ksiczereda Miercurea Ciuc şi Unirea Dej – Luceafărul Oradea.
Prima poziţie în clasament înaintea acestei etape este ocupată de Luceafărul Oradea, cu 56 de puncte, urmată de Avântul Reghin, cu 49 de puncte.

Leave a Comment