Ultima etapa a primei faze in Liga a IV-a

Magazin Salajean 30 martie 2007 0

Prima faza a Ligii a IV-a la fotbal se va incheia la sfarsitul acestei saptamani, cand va fi programata etapa a XIV-a. Indiferent de rezultatele pe care le vor inregistra in ultima etapa, FC Zalau si Favorit Crasna nu mai au cum sa piarda fotoliul de lider in cele doua serii. In faza a doua a Ligii a IV-a se vor califica echipele clasate pe primele patru locuri in Seria Est, respectiv in Seria Vest. Avand in vedere ca duminica se incheie prima faza a Ligii a IV-a, marti, de la ora 17, va avea loc la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal o sedinta cu delegatii echipelor din Liga a IV-a, in care se va discuta despre modul in care se va desfasura faza a doua.

Programul complet al etapei:

Seria Vest: AS Venus Maieriste – Gloria Meseseni, AS Logistic Zalau – Gloria Bobota, AS Chiesd – AS Venus Nusfalau, CS Favorit Crasna – Mobila Simleu Silvaniei (azi, ora 15 – juniorii, ora 17 – seniorii).

Seria Est: Juventus Criseni – Somesul Galgau, Somesul Ilenda – Rapid Jibou (sambata, ora 13 – juniorii, ora 15 – seniorii), Dumbrava Galgau – Silvania Cehu Silvaniei, FC Zalau – Rapid Zimbor (sambata, ora 13 – juniorii, ora 15 – seniorii).

Meciurile de juniori vor avea loc duminica de la ora 13, iar partidele de seniori, de la ora 15.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »