Ultima deplasare din acest an pentru HC Zalău

La câteva zile după ce şi-a asigurat în proporţie de 99 la sută prezenţa în grupele Cupei EHF, Handbal Club Zalău va susţine ultimul joc din acest an în campionatul intern. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici s-a deplasat la Brăila pentru partida cu Dunărea din localitate, meci contând din cadrul etapei a zecea a Ligii Naţionale.
Echipa zălăuană ocupă locul opt în competiţia internă, iar brăilencele se situează pe locul şapte, cele două formaţii aflându-se la egalitate de puncte.
Meciul dintre Dunărea Brăila şi HC Zalău este programat marţi seara, la ora 18:15 şi va fi transmis în direct pe DigiSport şi Telekom Sport.
În cadrul etapei a zecea, au mai fost programate jocurile: Măgura Cisnădie – SCM Craiova, CSM Bucureşti – „U” Cluj, CSM Roman – CSM Bistriţa, HCM Slobozia – HCM Râmnicu Vâlcea, Danubius Galaţi – CSM Slatina şi Rapid Bucureşti – Corona Braşov.
Ultimele trei etape din turul campionatului sunt programate în luna ianuarie, având în vedere că echipa naţională de senioare începe pregătirea pentru Campionatul Mondial din Germania, programat în perioada 1 – 17 decembrie.

Leave a Comment