U Cluj – viitoarea adversara din Cupa Romaniei a simleuanilor

Magazin Salajean 18 septembrie 2008 0

U Cluj - viitoarea adversara din Cupa Romaniei a simleuanilor

Echipa pregatita de Mircea Bolba va intalni in faza a V-a a Cupei Romaniei U Cluj, formatie antrenata de fostul international Dorinel Munteanu

Dupa ce a eliminat pe rand Olimpia Satu Mare, Gloria II Bistrita, FC Baia Mare si Liberty Salonta, gruparea patronata de Dumitru Ardelean va intalni miercurea viitoare, pe teren propriu, in faza a V-a a Cupei Romaniei, U Cluj. Din lotul studentilor face parte si zalauanul Bogdan Ungurusan, dar si alti jucatori de marca, precum Suller, Marincau, Sarmasan, Bus, Soporan, Suteu, Bad, Robson, Guda. Antrenorul echipei este fostul international Dorinel Munteanu. Presedintele FC Silvania, Ioan Gurzau, a fost de parere ca echipa clujeana este mai acceptabila decat FC Bihor, fiindca bihorenii si-au schimbat de curand antrenorul, iar noul tehnician va dori sa demonstreze ca poate mai mult decat cel anterior. Nu va fi un meci deloc usor, fiindca e o echipa de Liga a II-a. Insa principalul lor obiectiv este promovarea in Liga I si, probabil, nu vor pune atat de tare accentul pe cupa. Avem si avantajul ca jucam pe teren propriu. Oricum, nu avem nimic de pierdut. Ne dorim sa ne calificam, dar sper sa si reusim, a afirmat Gurzau. Meciul dintre FC Silvania si U Cluj va avea loc miercuri, 24 septembrie, de la ora 16:30.

Dorinel Munteanu, antrenor U Cluj:

Va fi un meci foarte greu

Tehnicianul studentilor, Dorinel Munteanu, este constient ca meciul de la Simleu nu va fi deloc unul usor pentru echipa sa. Va fi un meci foarte greu pentru noi. Nu cunosc echipa simleuana, dar pana la ora disputarii meciului voi avea toate informatiile necesare despre echipa. Oricum, faptul ca a eliminat Liberty Salonta din Cupa Romaniei spune multe. Vrem sa ne calificam mai departe si in Cupa Romaniei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »