Turneu international de handbal la Zalau

Magazin Salajean 20 august 2010 0

Turneu international de handbal la Zalau

HC Zalau isi va prezenta lotul cu care va aborda noul sezon

Sala Sporturilor din Zalau va gazdui, maine si duminica, editia a V-a a Memorialului Tiberiu Rusu la handbal. Turneul de verificare este orga-nizat de Clubul Sportiv Univer-sitatea Jolidon Cluj, care a ales ca locatie sala din Zalau, deoarece Sala Spor-turilor Horia Demian din Cluj-Napoca se afla in proces de renovare. Vor fi prezente patru echipe, doua din Romania (HC Zalau si U Jolidon Cluj) si doua din Ungaria (Bekescsaba si Feherep Alcoa). Este un turneu puternic, fiindca toate echipele evolueaza in cupele europene. Sper sa fie un spectacol de calitate, care sa multumeasca publicul prezent, a declarat managerul Gheorghe Tadici. Este cel mai puternic turneu de verificare in handbalul feminin care este organizat anul acesta in Romania, cu echipe puternice care se vor lupta pentru primele locuri in campionatele lor.

Speram ca va fi un turneu reusit, cu handbal de calitate, care sa placa publicului care va veni la sala, a precizat Cosmin Salajan, directorul sportiv al U Jolidon Cluj. In cadrul acestui turneu, clubul zalauan isi va prezenta lotul cu care va aborda noul sezon, evenimentul urmand sa aiba loc inaintea partidei cu Bekescsaba. Pretul unui bilet va fi de 5 lei la fiecare meci. Avand in vedere ca vor fi prezente si doua echipe din Ungaria, speram vina la turneu si iubitori ai handbalului din afara orasului, in special din zonele Crasnei, Sarmasagului si Nusfalaului, a precizat secretarul clubului zalauan, Gheorghe Sana.

Pentru gruparea de la poalele Mesesului este al doilea turneu din aceasta vara, primul avand loc saptamana trecuta, in Ungaria, unde HC Zalau a ocupat locul doi din patru echipe.

Turneul va debuta maine dimineata, cu partida dintre HC Zalau si Feherep Alcoa, urmand sa se incheie duminica, la ora 13, cu festivitatea de premiere. In ultimul moment a avut loc o modificare in program, astfel ca partida dintre HC Zalau si Bekescsaba nu va mai avea loc de la ora 16:30, cum era programata initial, ci de la ora 18:15.

Programul complet: sambata, 21.08.2010:

ora 9:30, HC Zalau – Feherep Alcoa

ora 11:15, U Jolidon Cluj – Bekescsaba

ora 16:30, U Jolidon Cluj – Feherep Alcoa

ora 18:15, HC Zalau – Bekescsaba

duminica, 22.08.2010:

ora 9:30, Bekescsaba – Feherep Alcoa

ora 11:15, U Jolidon – HC Zalau

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »