Tricoul lui Lucian Sânmărtean, premiul cel mare la tombola „Memorialului Radu Gog”

„Memorialul Radu Gog” continuă şi în 2015 cu ediţia a XI-a, competiţie de minifotbal organizată în memoria fostului arbitru de fotbal decedat în urmă cu 11 ani într-un accident de circulaţie. Ediţia din acest an se doreşte a fi una specială, astfel că organizatorii s-au gândit să facă o licitaţie cu tricourile unor jucători importanţi din Liga I, printre care şi zălăuanul de la FC Botoşani, Gabriel Vaşvari. Pe lângă tricourile scoase la licitaţie, la Zalău va ajunge şi tricoul stelistului Lucian Sânmărtean, cu care acesta a evoluat la echipa naţională. Federaţia Română de Fotbal pune la dispoziţie tricoul celui mai bun fotbalist din 2014, care va fi premiul cel mare din cadrul tombolei. Biletele pot fi achiziţionate de la Baza Sportivă „Onix” până la data începerii competiţiei sau de la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău pe perioada desfăşurării evenimentului.
Pentru celelalte tricouri se organizează o licitaţie online, iar preţul de pornire este de 200 de lei. Andrei Cordoş, jucătorul echipei Dinamo, stelistul Paul Papp, zălăuanul de la FC Botoşani, Gabriel Vaşvari şi Erik Bicfalvi, care evoluează la formaţia ucraineană Volîn Luţk sunt jucătorii care au dorit să ajute familia fostului arbitru, scoţându-şi la licitaţie tricourile. Cei care doresc să participe la licitaţia online o pot face trimiţând numele, prenumele, oraşul de reşedinţă, numărul de telefon şi suma licitată pe adresa de e-mail: memorialulradugog@yahoo.ro. Situaţia ofertelor va fi anunţată zilnic pe pagina de facebook „Memorialul Radu Gog – ediţia a XI-a” unde vor fi postate iniţiala numelui, prenumele şi suma oferită de cel care a făcut licitaţia. Celelalte date nu vor fi făcute public.
Ediţia a XI-a a „Memorialului Radu Gog” va fi organizată în perioada 10 – 11 ianuarie, la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău.

2 Thoughts to “Tricoul lui Lucian Sânmărtean, premiul cel mare la tombola „Memorialului Radu Gog””

  1. Anonim

    Ii urez sarbatori fericite asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode).

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca. De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

  2. Anonim

    Pe schizofrenicul asta nu-l opreste nimeni?

Leave a Comment