Trei zile de handbal la poalele Mesesului

Magazin Salajean 20 decembrie 2011 0

Trei zile de handbal la poalele Mesesului  HC Zalau organizeaza un nou turneu international la care vor mai fi prezente patru echipe, doua din Romania si doua din strainatate

La mai putin de trei saptamani de la organizarea Cupei Zalau, Handbal Club Zalau va organiza, incepand de azi, un nou turneu international de pregatire, prima editie a Cupei Judetului Salaj. Ne bucuram sa avem parte si sa putem organiza turnee puternice, asa cum a fost cel anterior si cum va fi acesta. Sper sa fie un turneu benefic pentru noi din toate punctele de vedere. In cantonamentul de la Cheile Gradistei am pus accentul pe partea fizica generala. Am avut parte de un cantonament foarte bun, avand conditii foarte bune. Sper ca stagiul de pregatire, dar si turneele din aceasta perioada sa-si arate roadele in momentul reluarii campionatului, a declarat Gheorghe Tadici in cadrul unei conferinte de presa la care au mai luat parte presedintele clubului, Tiberiu Marc si capitanul de echipa Georgiana Ciuciulete.

Campionatul s-a intrerupt o perioada lunga, iar acum, dupa rezultatul de la Mondiale si nejustificat. In aceste conditii, majoritatea echipelor au dificultati, pentru ca au trebuit sa-si acopere cu pregatire perioada de intrerupere, iar de la inceputul anului sa intre intr-un program de jocuri foarte dens. Nu cred ca e in avantajul handbalului sa joci din trei in trei zile in campionat, sa joci in cupele europene si sa obtii si performante. Am incercat sa gasim cea mai buna solutie pentru a mentine echipa in forma si de a ne realiza si obiectivul propus. Acest turneu are rolul de a readuce echipa in forma si de a exersa partea tactica. Participa echipe puternice si cred ca, la fel ca turneul precedent, va fi o buna oca-zie de pregatire pentru toata lumea, a precizat si presedintele Tiberiu Marc.

Stagiul de pregatire de la Cheile Gradistei a durat zece zile. Este foarte greu sa ramai in tonus, avand in vedere ca dupa numai opt etape a urmat aceasta pauza destul de lunga. Speram insa ca in urma acestui cantonament si ce am mai acumulat in pregatirea din perioada de pauza sa putem pune in practica ceea ce trebuie. Avem intr-adevar anumite carente, pe care trebuie sa le rezolvam pana la reluarea campionatului. Toate fetele au simtit o crestere in tonus atat fizic, cat si mental si speram ca in urmatoarele meciuri sa se vada aceasta crestere.

La turneul de la Zalau, pe langa formatia condusa de Tadici vor mai fi prezente patru echipe: ENKSE Bekescsabai (Ungaria), RK Zajekar (Serbia), HCM Baia Mare si SCM Craiova.

Programul turneului: azi, ora 17:30, HC Zalau – ENKSE Bekescsabai; ora 19:15, HCM Baia Mare – SCM Craiova; miercuri, ora 9, RK Zajekar – HCM Baia Mare; ora 10:45, ENKSE Bekescsabai – RK Zajekar; ora 13:30, HC Zalau – CSM Craiova; ora 15:15, ENKSE Bekescsabai – RK Zajekar; ora 17:15, HC Zalau – HCM Baia Mare; ora 19, RK Zajekar – SCM Craiova; joi, ora 9:45, HCM Baia Mare – ENKSE Bekescsabai; ora 11:30, HC Zalau – RK Zajekar.

Festivitatea de premiere este programata joi, de la ora 13:15, urmand sa fie premiate primele trei locuri. Vor fi acordate si trei premii speciale, pentru cel mai bun portar, cea mai buna marcatoare si cea mai buna jucatoare a turneului.

Actionarii echipei HC Zalau: Consiliul Judetean Salaj, Primaria si Consiliul Local Zalau, Inserco.

Colaboratori: Riposta&Ritorsa Simleu Silvaniei, Inserco, Ady Com, Vidalis Holding, Centogroup, BrilliantPlaza, Group Metal Trading SRL Zalau, Hanul Drumetilor, Total AS, Salvosan Ciobanca, Akcent, Magazin Salajean.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »