Trei zalauance, la lotul national de tineret

Magazin Salajean 25 ianuarie 2011 0

Trei zalauance, la lotul national de tineret

Lotul national de tineret al Romaniei s-a reunit aseara, la Bucuresti, sub comanda selectionerului Dumitru Musi fiind asteptate si trei handbaliste de la HC Zalau. Este vorba despre portarul Adina Muresan si jucatoarele Roxana Rob si Florina Ciobanu. Trimisa acasa de antrenorul Musi in timpul stagiului de pregatire desfasurat la finalul anului trecut, la Baia Mare, Roxana Rob a mai primit o sansa din partea selectionerului de tineret, pentru a demonstra ca merita sa fie alaturi de tricolore si la actiunile viitoare.

Jucatoarele conduse de Dumitru Musi vor efectua in aceasta dimineata circuitul medical, tot azi urmand sa aiba loc si probele de control. Mai este programat si un joc de verificare cu CSM Bucuresti, dupa care jucatoarele se vor intoarce la echipele lor de club.

In luna februarie urmeaza un stagiu de pregatire la Izvorani si jocuri de pregatire in Germania, in fata reprezentativei de tineret a tarii gazda.

Nationala de tineret a Romaniei va participa la finele lunii aprilie la turneul de calificare la Campionatul European din Portugalia, Romania fiind intr-o grupa cu Bulgaria, Turcia si Portugalia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »