Trei simleuani, pe podium la Campionatul National de karate

Magazin Salajean 20 octombrie 2010 0

Trei simleuani, pe podium la Campionatul National de karate

Printre cei 300 de sportivi care s-au intrecut la finalul saptamanii trecute la Campionatul National de karate, rezervat copiilor si tineretului, s-au aflat si karateka salajeni de la CS Dani-San Zalau si CS Omega Simleu Silvaniei. Chiar daca in acest an, numarul sportivilor a fost mai redus, evolutia salajenilor a fost foarte buna, obtinand trei medalii. Cei trei karateka salajeni care au urcat pe podium sunt: Aida Pop – locul doi la categoria kumite, copii III (-40 kg), Kis Roland (fost sportiv la CS Dani-San, care a reprezentat clubul simleuan la acest concurs) – locul doi la categoria kumite, tineret (-80 kg) si Andrada Man – locul trei la categoria kumite, tineret (-55 kg).

Surpriza a venit din partea Aidei Pop, care s-a aflat la primul concurs de o asemenea anvergura si care a avut o evolutie foarte buna, fiind aproape de titlul national.

De remarcat si prestatia sportivului Roland Barnutiu, care si-a adjudecat un nou titlu national. De aceasta data insa, sportivul simleuan a reprezentat clubul Sportul Studentesc, pentru care evolueaza in acest sezon, avand in vedere ca este student in capitala.

Antrenorul CS Omega Simleu Silvaniei, Gheorghe Pop, a tinut sa-i ureze pe aceasta cale mult succes atat in activitatea sportiva, cat si in cea scolara. Totodata, acesta a adus multumiri si Primariei Simleu Silvaniei, din partea careia a avut un sprijin important la aceste nationale.

Campionatele Nationale au avut loc in Sala Sporturilor Elisabeta Lipa din Botosani, in organizarea Federatiei Romane de Karate impreuna cu CS Pamphil-Center din localitate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »