Trei şimleuani, medaliaţi la Campionatul Naţional de Tenis de Masă dedicat elevilor şi tinerilor cu dizabilităţi

Direcţia Municipală pentru Sport şi Tineret Bucureşti în parteneriat cu Fundaţia „Special Olympics” a organizat zilele trecute Campionatul Naţional de Tenis de Masă „Special Olympics”, eveniment dedicat elevilor şi tinerilor cu dizabilităţi. La competiţie s-au înscris peste 150 de elevi şi tineri din întreaga ţară, printre aceştia numărându-se şi trei elevi de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) Şimleu Silvanie.
Dintre elevii pregătiţi de profesorii Viorel Sim, Ivan Iambor şi Mariana Faur, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Daniel Kis, la categoria 16 ani, care a devenit campion naţional. Gavril Talpa a fost medaliat cu argint la categoria 16 – 18 ani, iar Varga Esztera a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria 18 ani.
„Elevii noştri au obţinut rezultate bune, dar, ceea ce apreciez eu în mod deosebit este modul exemplar de sportiv pe l-au manifestat elevii noştri pe tot parcursul competiţiei, ceea ce dovedeşte că, pe lângă calităţile motrice, sportive, aceşti elevi sunt un real succes şi pe plan social, acesta fiind şi dezideratul demersului nostru educaţional pe care-l desfăşurăm cu perseverenţă an de an”, a declarat profesorul Viorel Sim.
M.M.

Leave a Comment