Trei karateka, la Stagiul ANAK

Magazin Salajean 22 iunie 2011 0

Trei karateka, la Stagiul ANAK

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc stagiul anual de pregătire a antrenorilor şi instructorilor Asociaţiei Nord Amical Karate (ANAK), condus de preşedintele Viorel Duţă (5 DAN).

Evenimentul a avut loc pe malul lacului Nistru (judeţul Maramureş), participând instructori şi antrenori din Marghita, Baia Mare, Târgu Lăpuş, Baia Sprie, Zalău, Şimleu Silvaniei, dar şi invitaţi speciali din Covasna şi Târgu Secuiesc.

Sălajul a fost reprezentat de preşedintele Clubului Sportiv Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop, preşedintele Clubului Sportiv Dani-Dan, Dan Chiş şi Adrian Creţ, tot de la CS Dani-San.

Toate antrenamentele s-au desfăşurat în condiţii optime pe parcursul celor patru zile cât a durat stagiul, sportivii având parte de o vreme deosebit de frumoasă.

În afara celor trei antrenamente zilnice, organizatorii au pregătit şi câteva surprize, care au constat în partide de tir cu arcul şi Airsoft. Nu a lipsit tradiţionalul foc de tabără care a încheiat seara de sâmbătă. Acţiunea a fost un real succes şi a deschis şirul acţiunilor estivale ale ANAK, care săptămâna viitoare are stagiu cu sportivii în ştrandul din Marghita, urmat în iulie de cel de la Nistru. În luna august va avea loc deplasarea la stagiul din Grecia, unde, de patru ani, beneficiem de o locaţie splendidă pe litoralul Marii Egee, iar în septembrie vom fi musafirii prietenilor din Covasna, care ne-au invitat la stagiu în pitoreasca staţiune Balvanyos, a afirmat antrnorul Gheorghe Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »