Trei dintr-o lovitura

Magazin Salajean 10 decembrie 2008 0

Trei dintr-o lovitura

Echipa masculina de tenis de masa de la CSS-CSM Armatura Zalau a castigat toate cele trei partide sustinute in ultima etapa a turului Diviziei A

Sala Sporturilor din Zalau a gazduit la finalul saptamanii trecute ultima etapa din turul Superligii feminine de tenis de masa si a Diviziei A la tenis de masa masculin. In Divizia A, pe langa echipa masculina de la CSS-CSM Armatura Zalau au mai fost prezente: CSM Arad, TC Dej si CSU Craiova 3. Tenismenii zalauani au castigat toate cele trei meciuri sustinute, invingand cu scorul de 9 – 5 CSM Arad si cu acelasi scor, 9 – 1, TC Dej si CSU Craiova 3. In retur, echipa zalauana va lupta pentru locurile 5 – 8. Din echipa zalauana au facut parte: Dan Farcas, Lucian Trif, Kovacs Lucian, Ioan Tatar, Andrei Margin si Demeter Lorand.

In Superliga, pe langa CSS-CSM Armatura Zalau au mai fost prezente: Stirom Bucuresti, LPS Hidroconstructia Slatina si CSM Arad. Tenismencele zalauance au pierdut in fata echipei bucurestene cu scorul de 9 – 8, insa au invins formatiile din Slatina si Arad cu scorul de 9 – 4, respectiv 9 – 1. In urma acestor rezultate, echipa feminina de la CSS-CSM Armatura Zalau se afla pe locurile 5 – 6 in Superliga. Echipa zalauana a fost compusa din: Andrada Vincze, Andreea Dodean, Weisz Eniko, Andreea Igna si Demeter Boglarka.

Saptamana trecuta a avut loc in sala de tenis de la Stadionul Municipal Campionatul Municipal de tenis de masa, la individual, in cadrul caruia s-au inregistrat urmatoarele rezultate: locul I – Ambrus Csaba (A&D Intex), locul II – Dan Pop (Figu), locul III – Daniel Potra (Bijuteria Onix) si Szelei Attila (Uno-Prima). Tot la sala de tenis de la Stadionul Municipal va avea loc in aceasta dupa-amiaza prima etapa din Campionatul Municipal pe echipe, in care se vor intalni echipei: A&D Intex – Bijuteria Onix, Sky – Uno-Prima si Ambianta – Figu. Maine, de la ora 14, tot la sala de tenis de la Stadionul Municipal va debuta si Campionatul Municipal intre echipele liceelor din Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »