Trei din trei pentru CSS II Remat Zalau

Magazin Salajean 28 octombrie 2010 0

Trei din trei pentru CSS II Remat Zalau

Voleibalistii condusi de Dan Predescu au castigat toate meciurile sustinute in actualul sezon

Dupa ce a stat in prima etapa din noul sezon al Diviziei A2 Nord-Vest, la volei masculin, echipa zalauana CSS II Remat Zalau a obtinut trei victorii in urmatoarele trei etape. Primul succes a fost la limita, 3 – 2 pe teren propriu, in fata celor de la CS Chimszed UMF Cluj, dupa care a urmat o victorie mai clara, 3 – 1, in deplasare, la CSS LAPI CNE Dej. La finalul saptamanii trecute, voleibalistii antrenati de Dan Predescu au primit vizita celor de la CSS UKRO Baia Mare, formatie in lotul careia se afla jucatori care au evoluat in trecut si in Divizia A1, cel mai cunoscut nume fiind al voleibalistului Kovacs Zoltan, care a evoluat si la Remat Zalau.

Primul set a fost castigat de zalauani, cu scorul de 25 – 21, dupa care urma-toarele doua seturi au fost adjudecate de baimareni, 16 – 25, 22 – 25. Juniorii zalauani au revenit la timp, restabilind egalitatea la seturi, dupa ce s-au impus in actul patru cu scorul de 25 – 19. CSS II Remat Zalau s-a impus la o diferenta clara si in tie-break, scorul final fiind 15 – 7.

Tot in etapa de la finalul saptamanii trecute, CS Chimszed UMF Cluj a dispus cu scorul de 3 – 1 pe teren propriu, de CSS LAPI CNE Dej.

Etapa viitoare, care va avea loc sambata, programeaza si duelul dintre Phoenix Simleu Silvaniei si CSS II Remat Zalau.

De mentionat ca echipa zalauana este alcatuita din juniori cu dubla legitimare la CSS – Remat Zalau, cu exceptia jucatorului Radu Predescu, care a incheiat perioada de junioriat, fiind legitimat doar la campioana Romaniei.

CSS II Remat Zalau: Marius Ilies, Raul Mastan, Adrian Pop, Radu Predescu, Adrian Pantea, Mihai Ciupe, Mihai Criste, Vlad Tamba, Florin Ciobanu, Silviu Palage. Antrenor: Dan Predescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »