Trei clasări pe podium pentru şahiştii zălăuani

Magazin Salajean 8 iunie 2011 0

Trei clasări pe podium pentru şahiştii zălăuani

CS Terra Kid Zalău a fost reprezentat la sfârşitul săptămânii trecute de patru şahişti la Cupa Sătmarului, turneu internaţional de şah rapid. Competiţia a fost organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi tineret Satu Mare, CS Unio Satu Mare, Liceul cu Program Sportiv Satu Mare şi Clubul Sportiv Şcolar Satu Mare. Dintre cei patru sportivi, doi au reuşit să urce pe podium la finalul concursului: Balint Tibor – locul II la categoria 10 ani şi Simina Pop – locul II la categoria 10 ani. Pe podium a urcat şi zălăuanul Rareş Moldovan, legitimat la LPS Satu Mare – locul III la categoria 12 ani. Chiar dacă nu s-au clasat pe podium la final, Alex Ciordaş şi Codrin Diac, ambii de la CS Terra Kid Zalău, au obţinut clasări peste aşteptări. Primul s-a clasat pe locul 6 la categoria 10 ani, iar al doilea a terminat pe poziţia a VII-a la categoria 12 ani.

A mai fost prezent şi şimleuanul Laurenţiu Ardelean, care s-a clasat la final pe locul 11 la categoria 12 ani.

În clasamentul pe echipe, CS Terra Kid Zalău s-a clasat pe poziţia a III-a la categoria 10 ani, învingând în ultima rundă echipa din Sighetul Marmaţiei.

La echipe s-a jucat pe două categorii de vârstă: 10 şi 15 ani, zălăuanul Rareş Moldovan clasându-se pe prima poziţie cu echipa LPS Satu Mare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »